Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











StarCraft: Brood War

PC
StarCraft: Brood War
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    1999
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    319
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/05 -10 16:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om tre olika raser. Protoss, är en väldigt avancerad alien med teknologi som sträcker sig långt bortom människans teknologi. Zerg, liknar en monsterras. Dom styrs av en mäktig varelse kallad Overmind. Och sist men inte minst, Terran. Terran är den mest verkliga rasen. Det är väl antagligen högt avancerade människor. Deras teknologi innehåller mycket avancerade robotar och skepp.

Vad jag tycker om spelet
Det är enkelt att säga precis vad jag tycker om Starcraft. Det är ett mästerverk, såsom alla Blizzards spel. Det finns egentligen inga ord som kan beskriva den, förutom " Fantastiskt", " Strålande " och " Bäst ". Jag har alrig sett något liknande och jag har spelat väldigt många spel. Man kan säkert beskriva det som " En blick i framtiden " också, men det första som jag sa beskriver det bättre.

Betyg till spelet
Varför jag tycker såhär är enkelt. Det finns som sagt inget annat sätt att beskriva Starcraft på. Om man har spelat det så förstår man exakt vad jag menar. Det kanske inte är lika bra som " World of Warcraft " men det har en mycket bättre känsla att spela Starcraft. Och dessutom kan man både köra mot en data spelare och mot riktiga människor. Man kan också skapa egna banor. Det är helt enkelt Otroligt!

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 6 Grafik: 5 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9