Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Stallets Hemlighet

PC
Stallets Hemlighet
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    16 november 2005
  • Utvecklare
    Springdale
  • Antal ägare
    61
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/08 -09 23:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar Amanda, en tjej som har flyttat ifrån stan och fått en egen häst som tröst. Hästen heter Chilli, men något är fel, Han trivs inte i stallet. Amanda har konstiga drömmar om stallet och bestämmer sig för att prata med den förra ägaren av huset. Enda tillfället att prata med honom är vid en tävling på hans gård, Men du måste klara det bra för att få en chans att prata med honom. Amanda träffar en kille som heter Markus. Markus är snygg, trevlig och gillar hästar, men är Markus den drömprinsen Amanda tror? Du träffar även Annie. Annie är också hästtokig precis som Amanda.

Vad jag tycker om spelet
Bra och spännande. Det är dock lite långtråkigt och förvirrande. Väldigt roligt och lämpar sig för alla från 6 till 15 år. Spännande handling, men det är jobbigt att bara springa runt när inget annat händer i spelet. Det är störande att hon inte kan springa i stallet. Det är inte lika roligt som jag först trodde.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så jättebra men det finns ju mycket sämre såklart, bilden känns lite "suddig". Spelkänslan är inte särskilt speciell enligt mig, men den är väl helt okej. Ljudet är ganska bra, men inget märkvärdigt tycker jag, Eller jag vet inte riktigt. Jag tycker inte att hållbarheten var särskilt bra.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 5