Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Stallets Hemlighet

PC
Stallets Hemlighet
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    16 november 2005
  • Utvecklare
    Springdale
  • Antal ägare
    61
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.2

Speltest av Challis

Inskickad av Challis den 14/03 -06 19:06

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet är man en tjej som heter Amanda. Man bor på en gammal gård. När amanda flyttade från stan så lovade hennes pappa henne en egen häst. Chili heter den och är helt underbar. Ett problem är att han inte trivs i stallet. Målet i spelet är att man ska lösa gåtan varför Chili inte trivs i stallet. För att kunna lösa gåtan måste man prata med förra ägaren. Men för att kunna det så måste man kvalificera sej till hopptävlingara i närheten.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet har en bra grafik och ett bra ljud. Spelet rekommenderas till barn över 7 år för spelet kan vara lite svårt att lära sej. (Beror på person till person). Spelet är roligt men också spännande. I spelet får man en bra insyn på hur det är att ha en egen häst. Det är lärorikt men samtidigt roligt.

Betyg till spelet
Grafiken får en 8 för den är bra och den hackar sällan (beror på själva datorn). Spelkänlan är värd en 9 för man är alltid sysslosatt i spelet och man känner sej som om man är Amanda och inte en spelare. Spelet känns levande och inte bara ett spel. Ljudet får också en 9 för det är bra och alla personer som pratar låter verkliga och inte påhittade. Hållbarheten får en 8 för spelet när man startar och man kommer i till menyn så måste man starta om det igen (jobbigt).Men i övrigt inget fel på hållbarheten.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9