Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

PC
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 mars 2007
  • Utvecklare
    GSC Game World
  • Antal ägare
    50
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.8

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 06/07 -07 11:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Utvecklare: GSC Game World
Utgivare: THQ
Distributör: PAN Vision
Kategori: Action, Rollspel
Ålder: Från 16 år
Spelare: 1-32

Allt hände 1986. Något som de flesta eller i allafall många vetenskapsmän skulle faktist kalla en an värdens hemskaste katastrofer, en väldigt hård smälta i Chernobyls kärnkraftverk.
Efter ungefär 20 år senare, när Chernobyl troddes vara säkert igen hände det en olycka igen. Denna gång var den faktist ännu större. Stora mänger av radioktiva ämnen spred sig över hela landet. Området runt Chernobyl blev väldigt farligt för dem som bodde där. Det konstiga med spelet är att det är ett First Person Shooter spel men ändå också ett rollspel. Ganska bra egentligen.
Staden hette ju som sagt Chernobyl och döptes efter kärnkraftsverket.
Det handlar om en kille med namn The Marked One. Han är väldigt sur för allt som hänt och ska nu försöka återgärda allt detta. Men det kommer vara väldigt svårt efter katastrofen som har hänt i Chernobyl.

Vad jag tycker om spelet
Jag börjar med att storyn är dålig men själv tycker jag ändå att spelet är bra. Grafiken är inte så bra. Men jag tycker att detta spel duger. Har du nån gång missat som täcktehela skärmen med hagelgevär? Det kommer ni säkert göra i Stalker. Grafiken är ändå inte så bra som sagt men ändå ganska varcker som dom flesta tycker. Det coola är att alla fiender samarbetar för att kunna döda dig. Det vill säg att det kommer bli mycket svårare för dig.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en 7:a den är bra men inte jättebra.
Det finns några få tillfällen där den är bra och dålig. Men jaja om man får nöja sig med detta spel ändå. Inte så dålig grafik egentligen. Spelkänlsan får en 8:a den är jätte bra man kommer in i spelet och spelar i några få timmar men den skulle fått en 9:a iallafall om storyn var bättre. Har ej skrivit så mycket om handling eftersom att handligen inte är så bra. Ljudet får en 10:a jag gillar musiken och den är i min smak. Den är bra på alla ställen där spelet utspelar sig. Samt bra ljudeffekter. Hållbarheten får en 2:a dåligt spel som man tröttnar på så fort man egentligen har klarat havla spelet så var det iallafall för mig. Katastrof

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 8