Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

PC
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 mars 2007
  • Utvecklare
    GSC Game World
  • Antal ägare
    50
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 27/11 -10 17:22

Här kommer några tips från mig som spelat S.T.A.L.K.E.R. några år:

OK, det första du borde göra är att gå in på "Options" och ändra kontrollerna så att de passar just Dig. Själv har jag bara ändrat "Use" till "E", "Flashlight" till "F", "Quick Bandage" till "F2" och "Quick Medkit" till "F1". Sedan, eftersom spelet är ett väldigt "mörkt" spel i sig med många mörka miljöer, borde du ändra ljusstyrkan till antingen max eller mellan max och medel, det bestämmer du själv vad som blir bra.

I början när du pratar med Sidorovich så finns det 2 alternativ, antingen "Treat me like a rookie, I don't remember shit" eller "Just give me a mission". Det spelar ingen roll vilken du väljer, han ger dig ändå samma uppdrag, om inte det händer något på längden, det har jag inte tänkt på.

När du kommer upp ur bunkern, gå inte direkt till Wolf, utan leta efter saker i tex lådor, källare, hus. Man vet aldrig vad som kan finnas, kom ihåg det!

Det kan vara drygt att lyssna/läsa allting som de du pratar med säger, men den informationen kan vara viktig. Missar du nåt kan du kolla i din PDA ("P" om du inte ändrat kontrollerna) vad de har sagt.

Energidryck kommer du behöva för att orka springa länge/bära mer än vad du orkar bära. Energidrycker ser ut som vanliga läskburkar, gråa med texten S.T.A.L.K.E.R. på. Bröd/korv/konserver kommer du att behöva för att överleva. När en gaffel och en sked visas på skärmen är du hungrig. Den ändras från grön till gul till orange(?) till röd beroende på hur hungrig du är. Mat brukar finnas i camps, ibland står de framme, ibland finns de i lådor, ibland måste du köpa de. Brödet ser ut som ett bröd, korven ser ut som en salami och konserverna ser ut som tonfiskkonserver.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.