Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

PC
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 mars 2007
  • Utvecklare
    GSC Game World
  • Antal ägare
    50
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av LeonSkennedy den 21/06 -08 08:13

I början i spelet så har du inget vapen. Gå då till Wolf och snacka lite med honom. Han ger dig en pistol med skott och en kniv. Du får också en kikare. Nu ska du sticka till ett gäng som ska attackera ett gäng banditer. Du ska hjälpa till och väl där framme vid banditerna ska du också söka efter Nimble. Han ska ge dig en sak och sen ska du gå tillbaka till killen som byter saker.

-------------------------------

I X18 måste du ha två koder till två dörrar. Man måste då leta efter två döda forskare. Koderna man ska ha är 1243 och 9524. När du sen hittat dokumenten man letar efter så kommer ett spöke att attackera dig. Skjut på honom tills han dör.

-------------------------------

Om du hittar sikten som finns på lite olika ställen så ska du sätta de på dina maskingevär. Det ökar chansen att döda Mercs och militärer lättare på långt håll. Det bästa är om man sätter ett sikte på ett maskingevär som heter Obakon. Om du vill ha mer pengar så ska man ta de här konstiga sakerna som är lite radioaktiva och svävar lite i luften. Sälj de till såna som har mycket pengar. Om man vill ha mer pengar så ska man till stället där Duty är. Leta efter ett hus där en kille står. Stället är markerat på kartan. Tänk på att vissa maskingevär inte kan har ett sikte.

Fusket har betyget 6.6 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.