Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spore

PC
Spore
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    5 september 2008
  • Utvecklare
    Electronic Arts, Maxis
  • Antal ägare
    213
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 01:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Gör din egen planet och skapa dina egna varelser! Bestäm hur de ska se ut, hur många ögon? Hur många öron? Exakt hur som helst, du bestämmer!

Det finns olika "faser/nivåer", den första fasen är att man bara är en cell och sedan utvecklas det hela tiden... Om du är växtätare så måste du äta växter för att utvecklas och om du är köttätare så måste du äta kött! Samtidigt som du äter får du en slags poäng som du samlar på, senare används de för att sätta "vapen" på din cell.

Du kan leta upp kompisar eller också döda andra varelser på t.ex. fasen när du har fått ben etc och kommit upp på land. Du kan även hitta olika delar av kroppar på marken som du kan plocka upp.

När du har spelet mycket så kommer du både att kunna roligare och häftigare/fulare varelser!

Vad jag tycker om spelet
Roligt spel helt enkelt, det påminner lite om The Sims-spelen då de ungefär har samma grundtanke. Man kan även blanda olika varelser med varandra, och det är kul! De kan nästan se ut hur som helst. Det som gör att jag gillar spelet så mycket är nog för att det är så stort och så mycket olika man kan göra och skapa!

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra, men på vissa ställen där den inte är så detaljerad kan det bli lite suddigt... Men den är rätt bra ändå, man stör sig inte precis på den och den är ganska mysig!
9/10.

Man kan sitta och spela i flera timmar, man blir så insatt i spelet! Jag vet inte riktigt varför, men när man har skapat något/någon så vill man så gärna att den ska utvecklas och bli större och roligare!
10/10.

Ljudet är väl bra! Ljudeffekterna är bra, de låter inte så jätte realistiska men ändå, det är ju meningen! Ens skapelse pratar senare, när den är i högre fas då alltså.
9/10.

Man kan hålla på hur länge som helst, men det är precis som med alla spel. Man tröttnar till sist. Även om spelet är jättestort så känns det ändå som det tar slut någonstans... Man kan ju göra jättemånga olika varelser...
9/10!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10