Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSpider-Man 2

PC
Spider-Man 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  28 juni 2004
 • Utvecklare
  Activision, Fizz Factor
 • Antal ägare
  161
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.4 6.4

Speltest av Tempest

Inskickad av Tempest den 05/07 -05 12:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är spider-man. Du ska nu rädda New York ytligare en gång från faror. Det har gått 2 år sen du blev männsikospindeln Spider-man. Den här gången är det dags att rädda New York från den otäcka Dock Ock. Hans idé var att han skulle kunna skapa en ny sol med plutonium och 4 robot armar. Men allt gick i kras. Nu är det armarna som kontrollerar Dock Ock. Han tänken ytligare en gång försöka skapa en ny sol, men är han medveten om att hela New York kan gå miste om han gör fel?? Nu är det upp till dig att rädda staden!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är inte så där jätte kul. Jag tyckte det var det roligaste spelet som fanns när jag fick det men man tröttnar på det enkelt. Det är ett väldigt lätt spel så man klarar det om och om igen. Det är lite synd. Det håller tills man har klarat spelet 2-3 gånger sen börjar det bli tråkigt som synd är. Jag skulle ändå rekomendera det här spelet för er som gillar action hjältar som Spider-Man. Spelet är värt mellan 200-300kr.

Betyg till spelet
Grafiken är jag välidgt imponerad av. Den är väldigt bra gjord och väldigt smådetaljerad. Just nu är det är nog en av de spelen som finns som har den bästa grafiken. Inget går man mist om. Jag ger grafiken en solklar 10a ;)
Härlig spelkänsla då man svingar sig. Det är så härligt och spela det när man just svingar sig mellan husen. Det känns så verkligt. En 10a till spelkänslan.
Ljudet är väll hyfsat. När karaktärerna pratar har de ingen vidare känlsa i rösten. Det sänker betyget till en 5a.
Spelet håller inte i sig länge. Man klarar ut spelet på 1-2 timmar och efter 2-3 gången man klarat det så är spelet ganska tråkigt. Men det var kul så länge det varade. Jag ger hållbarheten en 3a.

Totalbetyg: 7 Ljud: 5 Grafik: 10 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 10