Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic Adventure DX Director's Cut

PC
Sonic Adventure DX Director's Cut
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    6 februari 2004
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    59
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av wwsse

Inskickad av wwsse den 23/08 -05 12:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Sonic Adventure DX director's Cut är ett jätte bra äventyrs/action spel. Man kan välja mellan sex olika karaktärer: Sonic, Tails, Knuckles, Big, Amy och E-102 (en robot).

Varje karaktär har en ''story''; i Snics story så ska han besegra den onde Dr. Robotnic som vanligt, i Tails story är nästan likadan som Sonics, Amys story är att hon ska hålla sig borta från en robot som följer efter henne hela tiden, Knuckles story är att han ska hitta emeralder lite över allt, Bigs story är att han ska fiska upp en vän som heter Froggy och han är en groda, E-102's story är att dräpa andra robotar.

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet är jätteroligt, själv tyckte jag att det var roligast med Sonic, för hans ''story'' är roligast, jag gillar mest att möta Chaos, det är ett blått gelémonster som får diamanter så han blir starkare, varje gång man möter honom så har han blivit ett steg starkare, det finns totalt 6/8 ''diamanter''.

Betyg till spelet
Grafiken är SUPERBRA!! Spelkänslan är jättebra men kameravinkeln blir lite trög ibland...
Ljudet blir lite fel ibland men det är strålande och jättebra musik i spelet (när man kör och i menyen). Man klarar det ganska snabbt, kanske fem dagar eller något men man tröttnar snabbt på det. Det är roligt när man börjar.
Det var allt om Sonic Adventure DX Director's Cut.
Av: wwsse

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9