Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic Adventure DX Director's Cut

PC
Sonic Adventure DX Director's Cut
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    6 februari 2004
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    59
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Fler fusk

Fusk

Inskickat av manga97 den 20/07 -07 11:46

Hej!Här kommer ett fusk hur man hitar olika power upp saker.(obs!kanske jag inte har med alla)

Sonic:light speed dash hittar du om man går till stället som man möter chaos 0, en bit bort från det stället är där ett hål som leder ner till kloaken.hoppa ner där.o föjl sedan kloaken så hittar den till slut.
vet inte vad den heter:gå till där man kommer in från poolen i station square.där det finns en hiss som man åker till chaos bebis stället.där finns en rum om man hoppar upp en bit.sen om man går upp för trappan så kan man trycka på en knapp som gör att dörren till rummet öppnas o sen trycker man snabbt på en knapp som gör ringan till rummet o sen gör man light speed dash så kommer man in i rummet o där är en power upp sak.
vet inte heller vad denna heter:gå till mystic ruins.sen går man igenom berget som rasat.o sen kommer man till ställer där knuckles vaktar "the master emerald" o stället där banan red mountain är.där finns på en sten en power upp.

big(kan vara svårt att hitta hans power upp saker för vissa):
(fisk krok nr 2):hittar man på icecap banan.svårt att förklara precis var men om ni går in på icecap o tittar överallt på den banan så kan ni hitta den.just det.den finns nere under isen någonstans.
(fisk krok nr 3):hittar man i fängelse hålorna på egg carrier.
(bättre fisk spö):i skogen i mystic ruins.i bigs hus.det finns ungerfär i hörnet i en del av skogen.nästan vid egg mans hus.

tails:
vet inte vad den heter:gå till twincle park(inte in på banab)precis där finns typ en öppen kloak.om man gå in där så hjittar man till slut ett hål.flyg upp där med tails svansar.där finns en.

vet inte vad den heter:när man kommer till det förflutna med tails så går man runt lite där så hittar man en.

knukles:
grävar klorna:gå till stället där man kommer till chao world i mystic ruins.där finns dom.

guld hanskar:gå till bigs hus.sen klättrar du upp på vägen där så att du kommer till en liten klipp sak som sticker ut ur vägen.om du följer den så hittar du guld hanskarna.

amy:

vet inte vad den heter:gå till egg carrier.där finns ett ställe precis vid fängelse hålorna.där kan man typ spela ett litet spel som egg man har gjort.om du vinner det så får du en power upp.

det var allt för mig.hejdå

Fusket har betyget 9 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

emad den 30/11 -09 21:12
bra fuska hade mucket nyta av det. en tia

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.