Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic Adventure DX Director's Cut

PC
Sonic Adventure DX Director's Cut
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    6 februari 2004
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    59
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Lotuz den 18/06 -06 09:37

Detta är då en liten "guide" på hur du hittar alla äggen (som jag själv har hittat) på sonic.

Guldigt Ägg - Finns i stadsdelen på ett slags museum el nåt i skyltfönstret. den ser nästan lite grön ut då. Bredvid museumet finns en mur och en öppning, och där inne kan man bland annat hitta Speed Highway. Där vid pamlerna finns en sten som man sen tar med sig till museumet och sätter där ägget stod (på knappen) där lär inte gallret som sitter i dörröppningen att åka ner och du kan ta dig till en chaogarden med ägget.

Svart Ägg - Om du går med Amy på Egg carrier så finns det i rummet där hon hölls fången fler än en cell. I mitten-cellen finns det nämligen ett ägg. Ta med det till närmaste chaogarden som ligger på skeppet, med koden EGGMAN som de flesta antagligen redan har listat ut.

Silvrigt Ägg - Ta tåget till the Mystic Ruins och gå till vattenfallet. Bakom vattenfallet ska du se en slags liten stenanläggning i bergsväggen. På detta ser du ett ägg. Gör du det så ska du leta upp en liknande sten i väggen längre ner, vid vattenbrynet. Den trycker du in och ägget flyger ut från stenen och ut i vattnet. Ser du inget bakom vattenfallet så ligger det antagligen redan någonstans i vattnet.

Fusket har betyget 7 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

Magmys den 27/08 -06 18:01
Jag visste inte det svarta, Tack! Men Jag fick guldägget på ett annat sätt... Jag tog det och kastade ut genom fönstret.. Hehe Sen gjorde jag Spin dash ut..

idris65 den 04/01 -07 19:58
var ska man leta efteramy

DiRa den 20/01 -08 14:49
asså när jag åker Tåget så Försvinner Ägget

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.