Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Slaget om Midgård: Härskarringen

PC
Slaget om Midgård: Härskarringen
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    10 december 2004
  • Utvecklare
    EA LA
  • Antal ägare
    461
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.1

Speltest av Clank

Inskickad av Clank den 16/12 -05 19:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett strategispel som handlar om Sagan om Ringen-serien. Man kan väl säga att det är uppföljaren på the War of the Ring. I detta spelet har man en borg eller ett läger. I dom finns ett visst antal byggplatser där man kan bygga olika byggnader. I detta spel finns fyra olika lag. Det finns Mordor (Orcherna), Gondor, Rohan och Isengård (Urukerna). När man börjar är det antingen att båda har två små läger eller att onda har ett stort läger och dom goda har en borg. När man kör fälttåg på det här spelet så har dom byggt upp Minas Tirith, Helms Klyfta och Svarta Porten.

Vad jag tycker om spelet
Detta tycker jag är det bästa strategispelet som finns. Det är väldigt roligt att spela sånt som är med i filmerna. Dom har också gjort alla karaktärerna från filmen som gör det roligt att spela. När man spelar skärmlystring kan man välja mellan massa barnor som alla är med i filmen. Detta är ett toppen spel som jag rekomenderar.

Betyg till spelet
Grafiken på detta spel är inte så bra men helt okej så den få en 6. Spelkänslan på det här spelet är väldigt bra så den får en 9. Ljudet på det här spelet är jätte bra. När man utvecklar gubbarna kommer det t.o.m. ett grymt sound. Så ljudet få en 10. Detta spelet håller hur länge som helst. Man kan spela det om och om igen så det skulle få en 11 om man kunde välja det, men det högsta är ju 10 så det blir 10.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9