Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Slaget om Midgård: Härskarringen

PC
Slaget om Midgård: Härskarringen
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    10 december 2004
  • Utvecklare
    EA LA
  • Antal ägare
    461
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/12 -05 17:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om precis som i filmen om ringen och kriget i mellan dom onda och dom goda. Dom goda är Gondor och Rohan och dom onda är Mordor och Isengård. Det är ett strategi spel och man kan vara dom olika hjältarna som finns i filmen det finns också röster från filmen. Man kan välja på två olika spelmodes: fälttåg där man spelar slagen i filmen och skärmlysning där man får bestämma själv

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra fast det känns som det fattas något och kör man skärmlysning med fult med spelare kan det bli lite tråkigt eftersom ju fler spelar så blir det lägre max population och då är det svårt att besegra motståndarna. En sak som jag retar upp mig på är att dom goda kan bygga torn på muren (dom onda har ingen mur) och det finns det inte i filmen men en sak som jag gillar är att man kan ställa bågskyttar på muren så dom kan hjälpa till med försvaret.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra man kan vrida och vända på kameravinklen och när man zomar in så är det hyfsad grafik. Man måste ställa in högsta detalj nivå annars ser det mycket konstigt ut tycker jag fast det får ni avgöra själva. Spelkänslan är mycket bra det känns nästan som man är med i filmen och ljudet som också är kanon hjälper också till. Hållbarhet det kan bli lite tråkigt eftersom det händer inget man bara skickar ner trupp efter trupp nästan helt utan resultat detta gör att man kan tröttna på spelet men annars är spelet mycket bra gjort.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10