Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Slaget om Midgård: Härskarringen

PC
Slaget om Midgård: Härskarringen
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    10 december 2004
  • Utvecklare
    EA LA
  • Antal ägare
    461
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.1

Speltest av mogge_9110

Inskickad av mogge_9110 den 25/08 -05 13:26

Handling / story / vad man gör i spelet
När man startar spelet så kommer man till huvud-menyn. Där får man se Barad-Ur och Saurons öga. Man kan antingen välja att gå in och spela kampanjen (som jag berättar mer om sen) eller gå in och köra en skärmyttsling(typ skirmish på engelska). I kampanjen så kan du välja att spela som de Goda eller de Onda. Om du väljer de goda så börjar du i Moria med hela brödrarskapet, om du väljer de onda så börjar du i Isengard med Saruman.

Vad jag tycker om spelet
Båda kampanjerna e väldigt underhållande, man får välja fritt för det mesta vilka man ska attackera och vilken arme man ska ha. I början så är det bara lätta uppdrag, sen när du kommit in i spelet så blir uppdragen tuffare och det blir mer utmaning. De roligaste kampanjerna tycker jag var vid Helms klyfta, Minas Tirith och Svarta Porten. Vid Helms klyfta så har du en liten stund på dig att bygga upp dina trupper och förbereda dig. Sedan kommer Isengard... Den här banan e väldigt underhållande och lättaste chansen att klara den e att placera mycket bågskyttar (både alver och Yeomen bågskyttar) vid den stora porten och vid muren ungefär där där de placerar bomberna i filmen. Om du inte klarar av att döda alla som kommer och attackerar din mur och port så se till att ha trupper (typ rohirrim eller alver med svärd) innanför murarna och porten. Jag avslöjar mer om de stora slagen i min guide.
Med andra ord så tycker jag att spelet är toppen!

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är mycket bra men om man inte har ett bra grafik kort så kan det ta lite tid när man gör vissa powers. Grafiken får en 10.

När du spelar spelet kommer du att bli uppslukad av vissa banor (Speciellt om du kör kampanjen och har kommit en bit in). Man kan spela hur mycket som helst, man blir aldrig trött på spelet för det kommer hela tiden nya utmaningar och nya taktiker att pröva.
Spelkänlan får en 10.

Ljudet är suveränt! Bara det att de har tagit rösterna från skådespelarna gör att det blir superbt! När man spelar så kommer dina enheter att göra ifrån sig ljud typ när de dör eller om det kommer en hjälte nära dem. Dina hjältar kommer att säga till när de behöver hjälp, t. ex. om de får lite liv.
Ljudet skulle gärna fått mer än 10 men nu går inte det så det får bli en 10.

Hållbarheten snackade jag lite innan om , nu kommer det mer. När man spelar så kommer det nya utmaningar hela tiden och längan efter att få komma till lvl 10 med ditt lag gör att du bara kommer att vilja spela mer och mer hela tiden. Själv har jag utkämpat många matcher, men jag kör med en annan på team, då får man ingen erfarenhet. Hållbarheten får alltså en 10.

Jag säger bara en sak: Är DU ett fan av Sagan om ringen? Önskar Du att du kunde hjälpa Rohan och Gondor mot de onda krafterna? Eller vill du hällre gå med de onda och ta kontroll över Midgård? Då är det här ett spel för dig!

//MvH Mogge_9110

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10