Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Slaget om Midgård: Härskarringen

PC
Slaget om Midgård: Härskarringen
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    10 december 2004
  • Utvecklare
    EA LA
  • Antal ägare
    461
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.1

Speltest av foffe92

Inskickad av foffe92 den 29/05 -05 10:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är ett jätte bra spel det är bland dom bästa som finns tycker jag. Det här spelet är ett strategi spel och är det bästa strategi spelet som finns. Man kan vara olika lag tex Mordor, Gondor, och många andra lag. Man kan uppgradera laget du är med gubbarna och vapnen. Man kan tex upppgradera starkare sköld och röda svärd. Det finns två goda och två onda lag. Det är bara dom goda som få ha mur på skrimish. Det finns magi i spelet också tex gandalf är med i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här spelet är det bästa stratigi spelet som finns och någonsin kommer att göras. Det här spelet är bra för det finns magi i spelet också tex gandalf är med i spelet darför är det magi i spelet. Jag föreslå att man ska köpa detta spel för det är så kul och fantasifullt. Det går knappast och klara spelet på en eller två dagar bara så ni vet.

Betyg till spelet
Jag ger hela rubbet tio poäng. Grafiken är världsklass för att man ser allt som rör sig och man ser tydligt när träden rasar. spelkänslan är i världsklass för det känns som man leder enorma trupper själv och styr ett lag själv. Ljudet är i världsklass det med för man hör när gubbarna kommer och går och när hästarna rider. Hållbarhet är världsklass den med för man kan sitta och köra hur länge som helst det blir aldrig tråkigt.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10