Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sim Park

PC
Sim Park
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    24 maj 1996
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    183
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 4.8

Speltest av Lukas_dif

Inskickad av Lukas_dif den 11/09 -05 14:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Du ska ta hand om en nationalpark i USA, du får själv välja vilken del du ska vara i, köp mängder med olika träd, buskar, djur och kamping grejer som lockar människor till platsen.
Men köp ändast de djur och träd som passar till naturen annars kan de dö ut. Om de däremot trivs bra så kommer de föröka sig och bli flera, gäller träd också.

Om du bygger träd som t ex  björnar gillar så kommer björnarna till parken utan att du behöver köpa några! Ett problem är dock att t ex en gång så hade jag 300 ekorrar i parken och det var omöjligt att ta bort alla för dom förökade sig så snabbt.

Vad jag tycker om spelet
Ett bra spel efter allt, tyvärr så börjar det bli gammalt och grafiken sviker, det är också för enkelt att tjäna pengar och allt det roliga blir tråkigt, då är det, som inte alla tycker om, dags att börja om igen på en ny park. En av dom bättre grejerna med spelet är identifieringsmojengen där du ska identifiera alla djur och växter i din park vilket också innebär att du lär dig något.

Betyg till spelet
Grafik: Gammalt spel och taskig grafik, den är inte bra.

Spelkänsla: Det finns inget att klagaa på men den är fortfarande inte bra, jag antar väl att jag börjag bli för gammal för sånt här.

Ljud: Man kan klicka på en mick och sedan på olika djur eller människor och så får man höra exakt hur djuren låter, en bonus är att när man klickar på människorna så får man söta och roliga komentarer som t.ex. "min syster luktar skunk" vilket gör det omöjligt att inte sätta 10 på ljudet.

Hållbarhet: Ett roligt spel, framför allt för yngre och det är dessutom lärorikt. Svårt att tröttna på.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 10 Grafik: 2 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 3