Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SimCity 4: Rush Hour

PC
SimCity 4: Rush Hour
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    29 september 2003
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    149
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/04 -07 16:15

Handling / story / vad man gör i spelet
I SimCity ska man bygga städer och få stadens invånare att trivas. Man kna bygga en mängd olika hus, och det finns väldigt coola saker man kan göra. Tillexempel bygga bostadszoner och affärszoner. När man har gjort det och gett dem el och vatten bygger invånarna eller simmarna upp hus själva. Som i The Sims fast man går inte in på allting i datalj. Sedan har man också sju stycken rådgivare som säger vad dom tycker om din stad och så...

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jättebra, och med tillbehöret Rush Hour kan man köra bilar, tåg, flygplan och miljoner andra fordon på de vägar man en gång byggde. Man kan krocka med andra, köra uppdrag och så. Krockeffekterna är ascoola! Det är lätt att komma igång, eftersom att det finns "övningsavnintt". Det är fördigbygda städer där man lär sig saker med hjälp av en guide.

Betyg till spelet
Spelet är jättebra, det är hur coola ljudeffekter som hälst, det finns alltid något att göra, uppdragen är jätteroliga och så. Man kan köra tjuvbil och bli jagad av poliser, eller tvärtsom... Det håller länge eftersom att man kan skapa hur många städer man vill och göra de hur stora som hälst. Man kan bygg fram varenda flod och vartenda berg precis som man vill ha det! Köp det!!!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10