Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSimCity 3000 World Edition

PC
SimCity 3000 World Edition
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  2000
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  138
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 5.4

Speltest av Stegosaurus

Inskickad av Stegosaurus den 24/02 -07 15:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Sim city 3000: World edition, är en tidigare version av Sim city 4. Målet är, som alltid att bygga och styra din egen stad. Du skapar ditt landskap och sen börjar du att bygga. Du ska bygga vägar, hus, affärer mm. Och se till att simmarna får vatten och framför allt el. Du kan också göra avtal med angränsande städer där du till exempel köper/säljer vatte eller el. Det finns också många katastrofer som du kan förstöra din stad med. Allt från eldsvåda till meteoritnedslag. Men det finns också en massa sevärdheter från världens alla hörn du kan bygga i din stad. Det är en massa att hålla reda på, och du kommer förr eller senare att få klagomål från dina invånare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker inte spelet är så jättebra. Det kan vara kul första gången, men man tröttnar snabbt efter ett tag. Grafiken är inte särskilt snygg. Och är det minsta ojämnhet i marken så kan man inte bygga vägar! Och det är ganska svårt att tjäna pengar. Simmarna är väldigt otydliga. Och musiken gör en galen efter ett tag. En sak som är mycket irriterande är att man automatiskt hoppar till ett katastrofområde (man kan stänga av det, men det borde vara det från början), vilket kan vara jobbigt om man vill ta några foton av katastroferna.

Betyg till spelet
Grafiken får 6/10, den är ganska snyggt gjord, men simmarna och katastroferna ser inte alls bra ut. Och miljöerna är väldigt kantiga.
Spelkänslan får 5/10, det är väldigt irriterande att inte kunna bygga vägar med ojämnheter i marken, och gå-automatiskt-till-katastrofplats-funktionen är extremt störande.
Ljudet får 4/10, musiken blir mycket irriterande efter ett tag. Och många andra ljud i spelet blir tröttsamma efter ett tag.
Hållbarheten får 3/10, hållbarheten är inte alls bra. Man tröttnar väldigt fort.

Det var allt för mig

Totalbetyg: 4.5 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 5