Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSimCity 3000 World Edition

PC
SimCity 3000 World Edition
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  2000
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  138
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 5.4

Speltest av Tollecool

Inskickad av Tollecool den 08/01 -06 17:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Sim City 3000 World Edition

Detta är ett typ av strategi spel. Och det spelet går ut på är att bygga upp sin egna stad. Det finns en massa med olika miljöer att bygga din stad på. Det finns en väldigt massa saker att hålla reda på i detta spel. Du måste se till så att alla invånarna i din stad har vatten till sitt hem, att ha el i sitt hem är också en viktig sak att tänka på.
Det finns som sagt väldigt mycket att tänka på när man spelar detta spel. Det är inte lätt att hålla reda på allting så man får nog ett och ett annat klagomål från invånarna i staden. Det kan även inträffa katastrofer i din stad som tom Tex. : Jordbävningar, Tornado , Rymd invasion, Invasion av insekter med mera. Men Rymd invasionen ska inte vara nått problem om du har en bra och ett stark Militär anläggning.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel inte är så jättebra. Man tycker nog kanske att spelet är bra i början men när man kört det ett tag så tröttnar man. En sak som man blir väldigt besviken på är att man knappt ser människorna eller bilarna som går/åker omkring i din stad. Och så är det ganska svårt att hålla reda på allt i spelet.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en 2:a Den är som sagt väldigt dålig.
Man ser  knappt vad man bygger eller vad man gör.

Spelkänslan: Spelkänslan är nog okej eftersom att det är du som styr spelet.

Ljud: Ljudet är verkligen uruselt. Musiken i spelet är så dålig att man får huvudvärk. och det är inte så bra ljud för övrigt häller.

Hållbarhet: Hållbarheten är inte heller så bra. Man kör det nog ganska så mycket i början men sedan så tröttnar man mycket snabbt.


Mvh// Tollecool

Totalbetyg: 2.5 Ljud: 1 Grafik: 2 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 5