Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Silkroad Online

PC
Silkroad Online
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    2004
  • Utvecklare
    Joymax
  • Antal ägare
    61
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -08 16:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om att döda monster,göra quest (uppdrag),tjäna pengar,gå upp i level mm.

I början av spelet måste du göra en karaktär. Du kan välja om du ska vara kines eller european båda har sina starka sidor och svaga sidor. T.ex kineser kan "hela" sig fortare än europeans,men europeans kan göra starkare attacker.

Dom vapen som finns till kineser är: Sword (svärd), Blade (blade), Spear (spjut), Glavie (glavie) och till sist Bow (pilbåge).

Dom vapen som finns till europeans är: Dagger (kniv),Sword (svärd),Two handsword (två handssvärd), Staff (stav), Harp (harpa), Crossbow (armborst), Cleric ("kompis med gud"), Warlock (mörk magi). Tror det är alla.

Stav, Warlock, Cleric, Harp så är man "typ" trollkarl. Dom andra så är man krigare.

När man har valt vapen så börjar man att spela. Man kan börja döda för att upp i level så att man kan göra quest så att man får pengar och EXP (gör så att man blir högre level). Sen får man SP (skill points) gör så att du kan (köpa) nya attacker samt force (bara kineser kan ha force).

Man kan ta jobb i level 20 som tjuv, trader, hunter. Men jag vet inte så mycket om jobben.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett helt okej online spel,det är gratis,men det finns saker man kan köpa för riktiga pengar t.ex du kan köpa 100miljoner gold för 25 dollar, du får mycket pengar på spelet men det är inte bra att offra pengar på spel för att få saker. Annars är spelet helt okej, även om det är ganska enformigt man kan bara döda monster och göra quest, sälja saker,gå upp i level fixa nya attacker det är väl det enda man kan göra, joo, juste dom har lagt till en ny sak som heter capture the flag, ni vet nog vad det är för något.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra allt ser verkligen bra ut jag kan inte se så mycket fel på omgivningen det är nog mest på karaktären t.ex fötterna sitter ihop tår och allt så att det ser ut som en stor klump. Händerna är också så där bara tummen och pekfingret är fria. Ögonen är lite dåliga också dom är öppna hela tiden, karaktären blinkar aldrig. Det är lite dåligt tycker jag.

Spelkänslan är väl okej,det är ju ett "klick" spel där man mest använder datormusen, man kan ju använda pilarna men det är lättare om man använder musen och klickar, så det känns inte som om man själv är karaktären och springer runt och dödar.

Ljudet är en helt annan mening,ljudet är helt okej när man dödar ett monster när man hör hur du hugger med vapnet,musiken som hörs i bakgrunder är också bra jag gillar den.

Hållbarheten är väl så där man gör ju bara samma sak hela tiden så man kan ju tröttna på spelet eftersom man bara dödar gör quest inget mer nästan så man kan ju tröttna efter ett tag.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8