Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Silkroad Online

PC
Silkroad Online
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    2004
  • Utvecklare
    Joymax
  • Antal ägare
    61
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.4

Fler fusk

Guide

Inskickat av kawka den 30/08 -08 19:59

Jag gör denna guiden för de som vill göra en Full INT, Full-farmed Nuker.

Jag rekommenderar inte att följa denna guiden om du inte är en erfaren spelare eller inte har mycket pengar eftersom pengarna du spenderar kan gå upp i väldigt höga summor i slutet. (Min guide är riktad till de som antingen köper pengar, eller redan har en character med mycket pengar)

Okej, då börjar vi.
Först gör vi en character, när du ska välja vapen/armor, ska du välja sword/shield och armor för att få bästa skyddet eftersom Nukers aldrig går upp i STR när dem lvlar. Men när du är i högre lvl te.x runt 50 så kan du köpa ett bra spear och ha de också eftersom du lär döda de flesta mobsen på ett hit.

När du har gjort din character (VIKTIGT: GÅ INTE UPP I NÅGRA SKILLS ÄNNU, FÖRKLARINGEN KOMMER SNART) så lvlar du upp i lvl 5, sen gör du ett party som heter något liknande: "Searching for P-lvl at Chakjis, i pay 50k/h"
Om någon går med i ditt party, går du dit där han är och ge han pengarna (Om du dör klicka på den rutan där det står: Ressurect at present location, om du är under lvl 10, och om du är över lvl 10 klickar du inte på den där det står Rescued by other player, utan åk istället tillbaka till staden och prata med den högra vakten som står framför Imperial Palace i Jangan och klicka på Return to the place where you died, så kommer du tillbaka dit du dog.) När det har gått en timme så betalar du han igen. Gör såhär tills du är i lvl 15, då åker du till staden som heter Samarkand (KOM IHÅG: När du kommer till samarkand klicka på Dimensional Gate, och klicka på Designate as return/recall point) och trycker på E, och letar upp ett party där det står något liknande "Plvl @ Ongs, Nuker/Wizard. (Viktigt att det är Nuker eller Wizard för det är dessa som tar mest på mobsen) När du har gått med i ett party så går du dit partyt är och betalar mastern så mycket som ska betalas. Plvla på ongs till lvl 30 där du får Wolfs Thunderbolt och Flame Wave - Arrow. Tänk på att när du går upp i lvl så tar du alla dina Stat Point på INT, du kanske tror att du behöver mycket STR, men det har inget nytta eftersom att efter lvl 30 använder du bara dina nya nuker-skills.

Nu kommer det roliga: Gå upp/adda skills
Så här ska dina skills se ut i lvl 30:
Cold Mastery: lvl 30
Weak Guard of Ice lvl 9
Soft Guard of Ice lvl 2
Cold Armor lvl 3

Lightning Mastery lvl 30
Must - Piercing Force lvl 3
Flow - Piercing Force lvl 1
Grass Walk Flow lvl 7
Shock Lion Shout lvl 7
Concentration lvl 3
Wolfs Thunderbolt lvl 1
Heavens Force lvl 3

Fire Mastery lvl 30
River Fire Force lvl 9
Extreme Fire Force lvl 3
Fire Shield - Phoenix lvl 9 (Behövs en shield)
Fire Shield - Flower lvl 1 (Behövs en shield)
Flame Body - Wisdom lvl 3
Basic Fire Protection lvl 7
Flame Wave - Arrow lvl 1
Flame Devil Force lvl 3

För detta behövs det 8,349 Skill Point. Det kan verka mycket men följer ni nästa steg är det inget problem


Här kommer förklaringen till varför du inte ska gå upp i några skills: Skill Point! (Farming)

Din högsta skill ska ALLTID vara 9 lvlar högre än din lvl när du farmar/grindar, ALLTID. Det e då som du mest får skill point, vilket är extremt viktigt för en nuker att ha, eftersom en nuker som har struntat i att farma i lägre lvlar har extremt svårt att få till det med skills/skill point i högre lvlar. Om du vill bli en full-farmad nuker när du är i lvl 90, med bara attacker, inga buffs behöver du 380,702 skill point, så skill point i lägre lvl är extremt viktigt, det borde ungefär ta från lvl 1 till runt 30 för att få dessa skill pointen plus en del mer om du farmar hela vägen.

Observera att jag även har skickat in detta på Fuska.nu också, det är därför det är samma om ni nu undrar.

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Jeppe9 den 31/08 -08 12:05
det är för stort för min dator :=P:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.