Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ship Simulator Extremes

PC
Ship Simulator Extremes
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    27 augusti 2010
  • Utvecklare
    VSTEP
  • Antal ägare
    0
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.3 7.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/09 -10 16:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Ship Simulator Extremes är en simulator med tre stycken uppdrags typer (campaigns), fri segling (free roaming) och enskilda uppdrag (single missions) och multiplayer. De tre uppdragsytperna är Greenpeace, tourist och core. Greenpeace uppdragena går ut på att t.ex. inspektera fartyg för smuggling av regnskogsträ. Turistuppdragena går ut på det man kan gissa att det går ut på. Att köra kryssningsfartyg och snabba färgor.
I Core uppdragena skall du köra kustbevakningsfartyg, bogseringsfartyg och släcka bränder.

Detta är en simulator, så huvudsaken med spelet är att köra fartyg, stora som små, snabba som långsamma. Men dock måste jag berömma uppdragena, väldigt bra för att vara en simulator.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett steamspel, vilket jag personligen inte har så stor erfarenhet av. Men detta är ju bra när uppdateringar kommer automatiskt. Spelet har en hel del buggar, men nu måste vi komma ihåg att på SS08 (förra Ship Simulatorn) så fick spelet en enorm uppdatering efter en tid, denna uppdatering innehöll bl.a. flera fartyg och grafik-uppdateringar. Även multiplayer kom till med denna uppdatering. Jag hoppas verkligen att det kommer en uppdatering till SSX (även kallat SSE eller Ship Simulator Extremes). Spelet har många buggar och en hel del försämringar från SS08. Se bara på navigeringssystemet. Helt klart ofärdigt.

Men om det är likadant som i SS08 att det kommer en stor uppdatering, så kommer spelet att bli riktigt bra!

Betyg till spelet
Grafiken är otroligt bra, realistiska vågor, svallvågor och otroliga ljuseffekter vid soluppgång/nedgång. Men grafiken har buggar, som lanternorna ("sidoljusena" de där röda och gröna, ni vet =D). De har en del buggar, så ingen 10 här inte. Det blir en 9 för grafiken. Enorma förbättringar inom vatten specialeffekterna från SS08.

Spelkänslan är sisådär. men med buggar här och där så känns spelet inte realistiskt. En 8.

Ljudet är det som har mest störande buggar. Som i en lyxkryssare, när man har motorn på 20% eller mera så försvinner plötsligt motorljudet. Också tutan har buggar, men dessa stör inte lika mycket. En 6a för ljudet.

Hållbarheten så kan man ju diskutera om, men jag ger den en 8, för fastän spelet är en simulator, så finns det en massa att göra. Det finns dessutom lätt tillgängligt uppdrag att ladda ned (ingame nerladdning, whew!). Multiplayer är också ett sätt att ha roligt efter att man har klarat spelet.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8