Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Serious Sam 2

PC
Serious Sam 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 oktober 2005
  • Utvecklare
    2K Games, Croteam
  • Antal ägare
    83
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 6.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/04 -07 18:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Serious Sam är ett traditionellt (?) FPS utvecklat av Croteam, och utgivet av 2K Games. Du spelar som Sam Stone, även kallad "Serious Sam". Ditt uppdrag är att hitta 5 olika delar av en amulett, och för att få dessa delar måste du spela dig igenom 5 olika banor som alltid avslutas med en boss. Efter du har hittat dessa fem delar fortsätter äventyret ändå, men vad som händer då får du undersöka själv... Spelet går i princip ut på att skjuta ner allt som kommer i din väg, inga krusiduller alltså.

Vad jag tycker om spelet
Ett helt okej FPS som dock har en tendens att bli rejält repetetivt efter ett tag. 5 000 galna fiender i nyllet per sekund gör att detta spel har ett väldigt högt tempo - hela tiden. Men detta blir ju förstås lite tråkigt några timmar in i spelet och Serious Sam II har väldigt svårt för variation. Men med otroligt hysteriska och udda fiender, samt en hel del riktigt roliga och varierande vapen blir detta spelet ändå rätt kul, trots dess uppenbara brist på variation. Måste även tillägga att humorn i detta spel är tokrolig. Inte speciellt bra, men ändå så knäppt hysterisk så att jag kommer på mig själv med att sitta och skratta högt framför datorn.

Betyg till spelet
Grafik - 6
Nja... grafiken i detta spelet känns rätt förlegad. Färgglada fiender och en småkul design väger dock upp betyget till en sexa.

Spelkänsla - 7
Sams tokroliga vapen gör att betyget på spelkänslan får en välförtjänt 7:a. Fienderna är även väldigt roliga att skjuta på...

Ljud - 8
Helt underbart röstskådespeleri gör att jag överväger att ge ljudet en åtta. Sam är grymt cool med sin basröst och hans manus är faktiskt riktigt bra.

Hållbarhet - 6
Kampanjen är riktigt rolig första gången, men mer än så vill man inte spela den. Då är man för trött på dessa dröser av fiender helt enkelt! Men sedan finns ju även Multiplayer som kan underhålla ett tag.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7