Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/05 -10 18:43

Handling / story / vad man gör i spelet
RuneScape är ett online spel i medeltiden. Man är ridare, trollkarar, häxor, eller bara vanliga människor. Du kan chatta med kompisar, träna dig upp i level, vara i PVP (Player VS player.) Du kan skapa din egen användare (En gubbe) och springa runt i en hela värld. Du kan tjäna pengar, rustning och göra äventyr. Sidan är på engelska så man lär sig väldig bra engelska. Du kan skapa en man eller kvinna, göra den fattig eller rik, eller göra medeltids kläder åt den. Du kan även skaffa jeans och tröja. Runescape är ett MMO spel, fast det är bara 1000 gånger bättre än dom andra. Det finns olika städer där man kan shoppa, gå till en bank osv. Den vanligaste shopping byn är "Varrock". Man kan köpa member för riktiga pengar. Member är att man kan göra fler äventyr, gå till nya platser, göra mycket mer, och nya kläder m.m. Du kan även skaffa ett "mini jobb". Det finns utanför slottet (Lumburinge), där det finns en kvinna som går runt med en pinne. Be henne om ett jobb och utför jobbet, så får man pengar.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar runescape och spelar det väldigt mycket själv. Något som är TOPPEN med spelet är att man kan chatta, döda monster, göra äventyr, nya kläder, nästan allt är toppen. Det som SUGER är att om man dör så får man bara behålla 3 saker ifrån väskan. Så se ALLTID till att inte ha förmycket i väskan ifall du skulle råka bli dödad. I PVP (Player VS player) går det till såhär: Om motståndaren dödar dig så får den ALLT du har i väskan. Men om du dödar motståndaren så får du ALLT dom den har haft i väskan.

Betyg till spelet
Här är mina betyg till runescape:

.:Grafik:.

Grafiken är väldigt bra, men inte perfekt (den kunnde varit bättre) så den får en 8/10.

.:Spelkänsla:.

Spelkänslan är toppen och den får därmed en 8/10.

.:Ljud.:

Ljudet är bra, fast gubbarna pratar inte. Men musiken är iaf bra. Iaf så blir det en 7/10.

.:Hållbarhet:.

Hållbarheten är världigt bra. Fast ibland så kan det hänga sig. Då är det verkligen inte roligt. Och ibland så uppgraderas sidan så att man loggas ut. Men iaf så blir det en 6/10.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8