Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av Markusp3

Inskickad av Markusp3 den 11/04 -10 15:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Runescape är ett realtids-rollspel i en 2 -3D-miljö och spelarna visas på skärmen som egendesignade karaktärer,vilka kan se och kommunicera med varandra. Runescape är gjort av Jagex, ett brittiskt företag som bildades i december 2001 av Andrew Gower.
Runescape har omkring nio miljoner aktiva spelare och en miljon betalande medlemmar och det gör att Runescape är ett av världens största internetspel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättekul, men det är inte lika roligt när man är en low lvl 3-10. Det är också gratis att bli medlem, men om man vill kan man köpa "Member". Det gör att du kan köpa bättre vapen och sköldar i spelet och kan få tillgång till mer ställen i spelet. Det kostar ungefär 70 kr men det är värt det för man får tillgång till mycket mer än en icke Member.

Betyg till spelet
Grafik: Riktigt bra på detaljrikedomen, men också bra på Standard. En del saker blir ibland lite fyrkantiga, men i överlag bra.

Spelkänsla: Knappt värt att betygsätta, man använder bara musen och tangentbordet om man vill chatta.

Ljudet: Ljudet är bra jag gillar det musiken och ljuden passar till spelet.

Hållbarhet: Total världsklass! Det är omöjligt att klara ut spelet och det finns alltid förmågor att träna, monster att döda eller städer att utforska.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10