Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av slivovits

Inskickad av slivovits den 26/09 -08 15:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Runescape har ingen handling och ingen slut vilket gör att man kan spela spelet hur länge som helst. Genom att bli member så får man extra stor karta, nya vapen och rustingar och massor med andra saker men då måste man betala månadsavgift, cirka 40kr. Cirka en miljon spelar spelet och varav hälften är member. När man registerat sig så är det bara att logga in, men man måste ha kaffeprogrammet installerat som går att installera på Java.com.

Sen när man gjort det är det bara att loggat in så är det bara att börja spela, först gör man sin gubbes/gummas utseende och sen startar spelet genom att man får lära sig grunderna i spelet. Laga mat, hugga ved, skjuta bilbåge, göra magier med mera. Sen när man gjort träningen så skickas man till Lumbridge.

När man kommer dit så har man inte mycket med sig, en yxa, en hacka, ett vapen, några runor och en sköld. Genom att hugga ner träd, döda, hacka sten, fiska och göra runor går man upp i level. När man är i till exempel level 10 i fiskning så kan man fiska nya sorters fiskar och så vidare.

När man har fullt i sin låtsas ryggsäck så får man gå till banken och lämna in sina fiskar, timmerstockar, pengar och allt vad det nu är. Finns så himla mycket att berätta så om du vill veta mer om spelet gå in på deras hemsida där står typ allting.

Vad jag tycker om spelet
När man ska göra sin användare och välja namn så är alla namn upptagna så man måste tydligtvis lägga till några siffror i slutet vilket är väldigt irriterande och grafiken är inte alls bra, ansiktet har bara 2 små prickar som ska föreställa ögonen och nästan allt går inte att se. Visst går det att spela men om grafiken hade varit bättre så skulle också spelet vara mycket bättre.

Visst är det enkelt att bli hackad, gå bara in på "forget password", skriv in användaren och svara på en enda fråga som användaren bestämde vid registrationen och välj sedan ett nytt lösenord. Musiken är ju helt klass bara trumpeter, blockföljt och violin typ. Varför inte piano, trummor eller gitarr?

Betyg till spelet
Grafik: Behövs inte ens förklaras varför, Runescape har skitgrafik, så är det bara.
Spelkänsla: Finns inte så mycket att säga
Ljud: Skrev det lite längre upp
Hållbarhet: Går att spela hur länge som helst sålänge man inte har upptäckt hur enkelt spelet är jämfört med Gta IV eller liknande. Så det blir en 10:a.

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 3 Grafik: 3 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 3