Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av Quicksilver

Inskickad av Quicksilver den 30/03 -08 13:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Runescape går ut på att få bra rustning, tjäna mycket pengar, ja det är ett RPG som det kallas, eller också role playing game.
Det finns många olika quests som i de flesta onlinespelen, de flesta questen ska man springa fram och tillbaka och lämna saker till datorstyrda gubbar, men det finns hunt quest där man ska döda ett speciellt monster, detta finns det tre stycken av om man inte är medlem.
Man kan tjäna pengar på många olika sätt, olika skills eller proffesions som det heter, som att hugga ved eller smida.
Du kan döda monster helt vanligt också, för att tjäna pengar eller gå upp i level.
Man går upp i level genom att använda olika "taktiker", alltså välsa till exempel block som du väljer i en speciell ruta, glömt vad den heter, då tränar du defence, som gör att du kan ha bättre rustning, det finns också strength och attack, strength ökar din skada och attack gör så du kan ha bättre vapen, ett tips är att ha balans mellan dom.
Det finns också prayer som du också går upp i din combat level som det heter (det är den vanliga levlen) och det får du genom att gräva ner ben som du för i varje monster du dödar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var bra, det är inte speciellt populärt, men roligt, det laddar lite grann ibland men det beror på hur bra dator man har, grafiken är inte så bra men allt annat är ganska perfekt, det är mycket innehåll i spelet, speciellt om man är medlem, det är ett spel som det går att sitta och spela i timmar, om man är i hög nivå.

Betyg till spelet
Jag gav bara grafiken fyra därför att den är inte så bra, såklart, men Jagex har haft lite problem med den och uppgraderar den hela tiden, den blir ständigt bättre så fyra som sagt.

Spelkänslan fick åtta, därför att det käns verkligt, inte grafiken då men alla saker man kan göra, Jagex har utformat en värld som nästan perfekt utgör sig från den gamla medeltiden, lite fantasi också men det trodde man fanns då ju.

Ljudet får sex, det är bra i början och man får lite nya låtar när man går till nya ställen där man inte har vari med den karaktären, men sen blir det lite långtråkigt och det spelas samma musik hela tiden, ljudeffekterna glappar lite ibland och byts ut mot andra som är helt fel.

Men hållbarheten får åtta, det är ett bra spel, det är lite buggar, grafiken är inte i topp och ljudet är inte så jättebra precis, men det är spelkänslan som lyfter upp hela spelet och det är bra.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 6 Grafik: 4 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8