Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 20/06 -07 15:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Runescape är ett online spel som är helt gratis och väldigt rolig när man kört ett tag. Du ska göra massor av grejer vet inte vart jag ska börja. Men jag kan ju börja så här.
Du börjar i en liten Ö där ska du först lära dej hur man använder saker och ting i spelet som hugga träd göra eld fiska laga mat och massor av annat sen så när du är klar med allt det så kommer du till den riktiga Runescape värden där du ska hugga ner träd döda kossor döda fiender och fiska skaffa nya kläder utrustning och så.
Du behöver din bank oftast du kan använda din bank om du har massor av grejer. Du kan Endast ha 28 grejer i den (väska) som du har utrusting grejer till uppdrag och andra grejer.Det är väldigt roligt att möta sina kompisar du kan då gå till ett ställe såkallad Wilderness där kan du döda andra som spelar för detta är ju ett onlinespel som är väldigt stort Spelare från B.l.a Norge, Dannmark , Finland nästan i hela amerika och Europa. Du kan också göra uppdrag som är väldigt enkla egentligen men om du betal 42 Kr så kan du bli member då kan du ha nya vapen nya kläder och nya utrusting mera Uppdrag O.S.V.
Du kan vara en Ranger, Mager, Meleer,
Ranger ska du ha pilbåge och mager använder du magi och meleer använder du Händer eller vapen oftast vapen.

Vad jag tycker om spelet
jag tycker spelet är riktigt bra för att vara gratis jag trodde aldrig att det skulle vara så här bra jag blev väldigt förvånad jag lvlade upp mycket jag gillade spelet blev member jag tyckte allt blev mycket roligt till slut blev jag Scammad (Lurad på grejer) då slutade jag med Runescape men sen kommer man över det och blir glad och forstätter jag tycker spelet har bra musik och det är kul att prata med andra människor som också spelar spelet och man blir bra kompisar gör uppdrag tillsammans själv är jag lvl 91 det högsta är level 126 som tar väldigt långt tid att komma upp till men jag tror nog inte att jag kommer upp så långt det tar några år om man inte spelar i 10 timmar på raken.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så bra den borde förbättras väldigt mycket den är sämre än World of Warcraft men jag tycker inte det är så konstigt för WoW kostar väldigt mycket medans runescape är helt gratis om man inte blir member så jag ger grafiken en 7:a som är väldigt trovärdigt enligt mej!
Spelkänslan får en 8:a den är väldigt bra när man är vid lvl 60+ men sen blir man tröttare och tröttare på spelet men ändå kan man bli lite beroende så jag säger att detta spel är väldigt beroendeframmkallande spel.

Ljudet får en 10:a säkert massor som inte gillar musiken och ljudet men det är väldigt bra tycker jag ändå fast ibland kan den störa lite.

Hållbarheten får nog en 9:a man speler detta i 2 år kanske eller mindre sen tröttnar man men 2 år är ganska mycket ändå det var allt från mej / magiiet

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5