Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av cybertronx

Inskickad av cybertronx den 17/06 -07 10:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Utvecklare: Jagex.
Rekomenderad ålder: Passar bäst för folk 10-16 år.
Realease datum: 2001.
Så här är det i spelets början. Först går man in på hemsidan och sedan går man in på göra en ny användare. Då gör du din egen gubbe och ska skapa ett namn åt den och ett lösenord. I spelets början så är man på en ö kallad Tutorial island. Där så ska du lära dig vad man kan göra i spelet. Först så ska du lära dig att fiska och göra eld och hugga ved. Sen så lär du dig att laga mat. Sen lär du dig om quests. Sen lär du dig om att hacka stenar och smälta dem till vapen och så vidare. Vapnen man börjar med är bronze sword, wooden shield och några andra. När du äntligen har klarat av Tutorial Island så kommer du till den fria världen. I den fria världen så kan man döda monster, chatta med andra spelare och göra quests och utforska den stora världen. Ett bra quest att börja med för nybörjare är nog Sheep Shearer och Cooks Asistant. När du har fått 32 quest points så kan man komma in till Champions Guild. Men för att få quest points så måste man klara ett visst antal quests. Inne på Champions Guild så kan man köpa några av de bästa vapnen i spelet och skydds västar och sköldar. När man har kommit omkring i lvl 60 till 70 så har man typ utforskat allting och gjort allting. Men om man blir member så kan man göra ännu mera grejer som att bli tjuv, använda salamandrar som vapen och mera grejer. Runescape är ett spel du spelar i 4 år och sen så tröttnar du på det.

Vad jag tycker om spelet
Vad jag tycker om spelet. När jag blev nybörjare så fattade jag ingenting och visste inte vad man skulle göra i Tutorial Island. Men senare så kom jag på vad man skulle göra och då blev det roligare. När jag kom till den fria världen så blev jag mycket beroende av spelet. Jag kunde inte sluta spela spelet. Jag tyckte att grafiken var så himmla dålig men spelet var jätte skoj. Och nu idag 4 år senare så har jag börjat tröttna på spelet. Men ibland loggar jag in igen i vissa perioder för att se ändringar i spelet.

Betyg till spelet
För det första så börjar jag med grafiken. Grafiken är så himmla dålig tycker jag men spelet är kul. Och spelkänslan är superb. Det bästa jag vet om spelkänslan i spelet är nog att döda monster. Jag njuter av när jag ser när jag skadar en massa liv på monstren. Ljudet är lite underligt. Musiken i bakrunden är ibland skön och ibland irriterande. När man dödar monster så låter det fult men utvecklarna har ändrat på det nu. Hållbarheten räcker längde du som bara den. Det räcker i hela 4 år.
Grafik: 6/10.
Spelkänsla: 8/10.
Ljud: 7/10.
Hållbarhet: 9/10.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8