Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av wfps_105

Inskickad av wfps_105 den 18/01 -07 21:03

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet har man en gubbe. Man ska levla upp den och få den att bli bättre. Det finns en massa olika skills som man kan träna bl.a dessa:
Attack (Attack)
Strenght (Styrka)
Defence (Skydd)
HP (Hitpoints, liv)
Magic (Magi)
Ranger (Pilbågsskytte)
Cooking (Matlagning)
Fishing (Fiske)
Det finns dock många fler skills som man kan träna. Man kan också betala för att spela det, då får man tillgång till mycket fler platser och skills. Om man är member (att man betalar för att spela det) så blir det mycket roligare också, eftersom det också finns mycket andra tillgångar till att träna sina skills och fler items (saker), som t.ex nya vapen.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ganska kul att spela om man också har många vänner som gör det. Jag har själv slutat att spela det p.g.a brist av tid, det är svårt att sluta när man väl har börjat. Det finns också en massa quests (uppdrag) som man kan göra. Det finns ca. 20 st om man är f2p (Icke-member), och över 100 fler om man är member. Det är inte heller alltför lätt att levla upp gubben, det blir svårare och svårare för varje level och man behöver mer och mer experience för varje ny lvl. Max lvl man kan bli är 126, det finns dock inte så många spelare som är det, och sveriges bästa spelare heter Svulle.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är inte speciellt bra på spelet, men man kan fortfarande se vad saker och ting föreställer, därför en 5:a.
Spelkänsla:
Den är super! Man kan göra saker som att fiska, göra upp eld, slåss, byta saker med varandra och mycket mer!
Ljud:
Ljudet får en 6:a eftersom deras musik är mycket, mycket störande, men däremot en massa andra bakgrundsljud och ljud från monster som låter helt okej.
Hållbarheten:
Den får en solklar 10:a eftersom det är mycket kul och tar tid att ”klara” spelet. Man kan inte riktigt klara spelet, men man kan spela i flera år.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9