Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av SuperBardock

Inskickad av SuperBardock den 02/11 -06 23:30

Handling / story / vad man gör i spelet
• Det som är själva meningen med spelet är att lvl:a från lvl 3 till lvl 126, klara alla uppdrag och om man vill samla ihop alla låtar. Det finns moderatorer på spelet som oftast hjälper till. Du ska inte säga lösenordet även om dom är moderator, dom kan fortfarande luras även om dom är moderator. Om någon moderator/spelare skulle fråga efter detta så ska du bara anmälla dem genom att trycka på "Report abuse" och trycka på "Password scamming" och trycka på add ignore list och skriva in namnet på den personen som försökt lura dig. Samma sak ifall någon pratar struntprat och svär helt enkelt. Fast då trycker du på när du anmäller "Offensive language". Och kom ihåg skriv ALDRIG ditt lösenord på någon annan hemsida än RuneScape. Man kan högst gå upp i 99 i varje lvl. Visa lvl:ar är för members som alltså inte non-members kan träna på. Du måste betala för RuneScape för att bli member du kan göra det på olika sätt. Genom att betala med kort. Dom accepterar doma korten: Visa, Delta och Mastercard. Om du inte vågar göra med kreditkortet eller inte har kredit kort finns det så klart andra sätt via PayByCash: Betala med e-gold, MoneyGram, Check or Money Order, Paynova, PayPal och Western Union QuickPay. Med kreditkort kostar det 42kr per månad. Och att avsluta membership:et trycker du på att du vill avsluta det. Med dom andra så måste du betala US$5.50/månad US$0.50 mer än vad det kostar med kort. Alltså 45kr och 50öre. För att betala med kortet trycker du på "Pay by Credit or Debit Card. Om du vill betala med dom andra sakerna trycket du på "Other payment methods" om du vill betala med mobilen är det dyrast och jag vet tyvärr inte hur mkt det kostar. Det var det om membership. Nästan alla är på top-listan fast det som egentligen räknas är sidan 1, alltså från rank 1 till 27. Den som är 1:a i hela spelet heter Zezima han har många stora fans.
alltså blev han först av alla lvl 99 i allting och han kommer alltid vara 1:a. Det var nog allt jag ville säga, hoppas detta hjälpte dig om spelet

Vad jag tycker om spelet
• Jag tycker spelet är superbra fast jag tycker grafiken borde bli lite bättre. Dom uppdaterar spelet ibland och det blir uppdateringar vissa gillar och vissa inte gillar. Jag tycker själv att den senaste uppdateringen blev jättebra, har hört att många inte gillar den. Man kan rekommendera i RuneScape:s forums om domma uppdateringarna (endast för members) men non-members kan bara kolla i forumet.

Betyg till spelet
• Grafiken får en sjua för att grafiken är bra, men kunde bli bättre. Spelkänslan är helt klart världsklass så den får en tia. Det är den bästa spelkänslan som finns enligt mig så den får en tia. Ljud:et (låtarna) är också "världsklass" därför för att dom är så många och så bra därför får den en tia. Hållbarheten får en tia för att det är bara "världsklass!" Igen. Detta är vad jag tycker.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5