Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av gustaf_udd

Inskickad av gustaf_udd den 31/03 -06 20:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Vad spelet går ut på...tjaaa, man går runt lite, träffar kompisar som man lägga in på sin kompis lista, göra uppdrag och få belöningar(vapen, tillåtelse att komma in där eller att få använda den saken). Den finns olika rustingar. Dom heter följande: Bronze, Iron, Steel, mithril, admant och rune.Och dessutom så kan man använda mer saker som tillexempel: "Dragon", "Splitbark" och andra magikäder. Man kan använda olika saker när man fightas. Jag gillar "meele"=svärd mot svärd, men det finns också "range"=pilskytte och "magic"=magi. "Meele" skadar mellan men skyddar bra, "range" skadar mellan och skyddar mellan och "magic" skadar enormt men skyddar dåligt. Max "level"=nivå är 126 och minimum(det man börjar med) är 3.

Vad jag tycker om spelet
Jag sitter som fast klistrad framför datan när jag slår på spelet. Det ger mig en sån underbar känla att jag bara inte vill sluta. Jag tycker att alla borde testa detta unika rollspel. Man blir glad när man spelar men om du spelar "World Of Warcraft" så är detta ett hett tips från coachen: Sluta spela "World Of Warcraft" och börja spela runescape!

Betyg till spelet
Grafiken...Grafiken... Den är enormt bra för att vara onlinespel och dessutom gratis, om du vill ha spelkänsla som har du kommit rätt för här flyter spelkänslan på full rulle. Du känner dig som om du var din gubbe eller tant. Ljudet är också enormt, den skiftar för varje gång du kommer till nått annat ställe och så spelar musiken den musik som passar in på det stället. Hållbarheten en ganska stor jag har väl tappat greppet några gånger, men sen är det roligare än roligast!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10