Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av Lissy4

Inskickad av Lissy4 den 21/03 -06 21:13

Handling / story / vad man gör i spelet
• Runescape •

Genre: Rollspel.
Utvecklare: Jagex Ltd.
Release datum: Januari 4, 2001.

Detta spel spelas på internet genom sidan www.runescape.com.

• Handling •
Du börjar att skapa en gubbe med namn och kläder. Efter det så ska man gå till en tjej som står där nere, då ska man prata med hon då får man en "Tinderbox "Bronze axe" av hon.
Med dom ska ni hugga ned träden ni ser på kartan till höger i hörnet.
Med tinderboxen så ska ni tända på trä som ni fick från träden. Använd tinderboxen på "logsen" så dom tänds, så kommer ni att få XP till Firemaking. Efter att ni har eldat ved, huggit ned träd, så ska ni prata med hon.
Av hon kommer ni då att få en "Small net", med den ska ni gå till vattnet och där ser ni en hoppande vatten typ. Tryck där då går ni ner dit och fiskar upp "Shrimp", fisk som ger er energi. Fiska upp ett antal fiskar som ni nöjer er med.
Hugg ned ett par trästubbar och tänd på.
Tryck på fisken sedan på brasan, då kommer ni att koka fiskarna till en ätbar fisk.
Efter ni har klarat av allt med fisken ska ni gå vidare till en bagare.
Av han får ni en "Bucket of water" "Pot of flour". Kombinera dom två sakerna till en deg sedan ta den på grillen där. Klarar ni detta så ska ni få en "Bread" (bröd) som ni kan äta och få energi av. Efter ni har gjort bread så ska ni till dörren då kommer ni att se en logga nere vid höger hörn, tryck på den. Då kommer ni att kunna springa dubbelt så fortare än vad ni går. Spring efter vägen då kommer ni att komma till en kille som ni ska prata med. Efter ni har pratar med han så ska ni gå vidare ned för stegen. Då ser ni att ni är i en gruva. Gå vidare och prata med gubben med hackyxan. Då säger han att ni ska gå och "Prospecta" stenarna, så får man se vad det är för sort av sten. En sorten är "Tin ore" den andra är "Copper ore". Prata med han igen, ni får en pickaxe som ni ska använda till att hugga sten med. Ta sten bitarna och gå till ugnen och smält dom till en Bronze bar. Prata med killen så får ni en hammare, sedan ska ni smitha dom på metalsaken. Skapa ett par daggers, som ni kan använda senare.
Nu ska du vidare upp till porten, då kommer ni att se råttor där. Prata med killen så får ni en "bronze sword" och en "wood shield". Använd dom till att döda råttorna inne där. Efter ni har dödat ett par råttor så ska ni prata med han igen. Då kommer ni att få en pilbåge och femtio stycken pilar. Använd dom och döda sedan ett par råttor med dom.
Gå nu upp för stegen i hörnet så kommer ni att komma ut, fortsätt eftervägen så kommer ni att komma till kyrkan där eran bror är, prata med han. Nu kan du gå igenom dörren till vägen.
Gå efter vägen så kommer du till en bank. Prata med banken, skapa ett acc, som du varar dina saker i. Fortsätt nu till den sista delan av träningen. Där ser ni en trollkarl prata med han så får ni Runes som ni ska döda kycklingar med. Ni ser ni en ikon till höger om skattkistan tryck på den. Tryck på Wind strike och sedan på kycklingen, då kommer ni att kasta en magi på offret. Sedan ni har dödat den prata med han igen så kommer ni att få tillgång till Mainland där ni ska leva ett liv med eran karaktär.

Lycka till!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är strålande bra, det finns många olika saker att till göra i spelet. Det som är bra med spelet är att man får levla upp sin karaktär genom att slåss, trolla använda pilbåge och sånt. I detta spel så finns det olika världar som man kan gå in på så att allt inte sitter ihop i ett.
Det finns ju även member man kan vara, fast det kostar pengar. Det går på 42kr i månaden, som man betalar med kort. Jag tycker att det är lite väl dyrt med det får duga.

Betyg till spelet
Jag tycker att detta spel är kul, så den får bra betyg.

• Grafiken •

Den är lite halvbra i spelet just nu så är det 2D grafik, men dom håller på att jobba till en bättre grafik. Just nu så tycker jag att det är bra. Så jag ger den en 8:a.

• Spelkänslan •

Den är lite små dålig man tröttnat rätt så fort på den, grafiken gör så att den är dålig men den får duga. Det jag tycker ät att jag tycker att den är bra. Så jag ger den en 6:a.

• Ljudet •

Ljudet i spelet är inte alls bra gamla ljud effekter. Trista låtar. Men dom kommer att fixa en uppgradering av låtarna så dom har suround ljud. Så jag ger den en 4:a.

• Hållbarheten •

Hållbarheten i spelet är det bästa. Accountet räcker länge och raderas inte automatiskt. Så jag ger den en 9:a.

Hoppas deta test var till nytta!
Tack för att ni läst detta/Lissy4

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 4 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6