Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 04/03 -06 13:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar på en ö som heter tutorial island, där lär du dig hur du fiskar, lagar mat, gjör up eld mm. När du gjort allt där så kommer du till en stad som heter Lumbridge! Du är på lvl 3 när du börjar där! I börjar är det inte så kul, men ju högre lvl du är ju roligare blir det!! Man slåss, samlar saker o sånt i spelet! Det är inget blod i det så det är ganska bra. :)

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om spelet jätte mycket! Jag har spelat i 5 år snart och jag gillar spelet fortfarande! Det som är bra med Runescape är att dom fixar nya saker nästan hela tiden, och det är jätte bra! I Runescape finns det typ som 2 världar, Non member och member. Non member är typ som ett demo, så om du tycker att Runescape är bra, så bli member!

Betyg till spelet
Jag börjar med grafiken.

Grafik:
Jag tycker att grafiken är jätte bra för att vara ett online spel, nästan allt är bra gjort! Så därför ger jag grafiken en 10:a

Spelkänslan:
Jag tycker att spel känslan är helt underbar! så därför ger jag spelkänslan en 10:a

Ljud:
Ljudet är otroligt bra, det finns flera sortes musik, typ om du förflyttar dig till ett annat stäle så kommer en annan musik så därför ger jag Ljudet en 10:a

Hållbarhet:

Hållbarheten är otroligt bra, somsagt jag har spelat i snart 5 år och inte äns börjat att tröttna!Så därför ger jag Hållbarheten en 10:a!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10