Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av The_old_nite

Inskickad av The_old_nite den 14/12 -05 17:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en gubbe som ska göra en massa uppdrag. Man ska gå upp i level på flera olika saker. Om man blir member kan man göra massa andra olika saker. Man kan göra fler uppdrag och gå upp i level på fler saker. man ska också skaffa bre utrustning. Det är ett medeltida spel med magi och mycket bra uppdrag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det var rätt så bra men det dåliga är att andra som spelar det kommer på andras lösenord och ändrar det till det dom vill ha. Det är så dom "hackar" andras gubbar. Annars tycker jag det var okej.Det är också rätt svårt att gå upp i level.I början är det enkelt, man liksom bara strosar runt och undersöker spelet. Sedan börjar man få mer pengar och köper bättre saker. Då börjar det bli svårt.

Betyg till spelet
Jag har ju spelat det här spelet rätt så länge och då vet jag hur det är. Fast jag vet inte hur det är att vara member. Min gubbe blev hackad så det är nog därför jag tycker att spelet är sådär.Om man dör i spelet så förlorar man alla sina saker man har på sig förutom 3. Men om man har en dödskalle över huvudet förlorar man ALLT man har på sig just då.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 7