Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av snooben94

Inskickad av snooben94 den 05/09 -05 08:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Runescape är ett äventrys spel / Roll spel som du aldrig kan sluta spela om du väl har börgat!Du är en man/kvinna som du får välja kläder frsyr m.m på! När du börgar så börgar du på en ö som kallas tutorial island. Där får du träna på olika saker te.x att laga mat och slåss med mycket mycket mera när du är klar med det så kommer du till en stad kallad lumbridge.Nu är du fri att göra och tästa på alla nya saker! Ett tips är att snacka med en kille som heter lumbridge guide han kan förklara en hel del för dig! Du kan också bli membber och gå med i claner och göra saker som är jätte läskiga! =D MEn var försiktig! det finns dom som inte följer regler på runescape och föröker ta andras konton / gubbar eller hacka dom och ta alla saker så ge aldrig ut ditt lösen aldrig!

Vad jag tycker om spelet
Ett extremt bra spel som jagex har lyckats oerhört bra med! Du känner dig inte fast eller utråkad aldrig! det ända du är fast i är spelet!Om du undrar så är det värt pengarna att bli member! Du kan aldrig sluta spela då! Det är det bästa spelet i mitt liv! Så tästa det igella fall! Det är bara så coolt!

Betyg till spelet
Grafiken är helt ok den är kanske ej den bästa men jag gillar den! Jag tog en 7:a för den är ej den bästa jag sätt. Spelkänslan är bara så grym! Den är minst värd en 10:a! Ljudet är lite halvbra man kan tröttna på det och det kan vara lite pipit men annars helt ok den får en 6:a! Hållbarheten är oövervinirlig den är som ett berg i en klyfta eller nott. Den är helt första klassig en 10:a är den värd om inte mer!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10