Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Du får skapa en egen Runescape gubbe som du kommer att kunna logga in på när du vill.
I början av spelet ska du genomgå träning för att lära dej spelets principer och få alla grundsakerna som du behöver i "Runescape" för att klara dig till högre levels som du ska gå upp i för att bli bättre. Du får många levels att gå upp, Te x combat, attack, strenght, defense, magic, ranging, mining, smithing och så vidare. Du kan bli nåt s.k "member" för 49kr i månaden och det är det värt det, Du får hela spelet istället för bara demon om man ska hitta en bra förklaring. I runescape kan du också göra "quests" som du får genom att prata med människor lite överallt som vill ha hjälp och då ska du hjälpa dom och du får en belöning. Du får ca 50 mer quests som member.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är strålande på alla sätt och vis. Du kan göra mycket och hela tiden tycka det är kul. Visserligen kräver spelet en snabb dator, java och att spelaren förstår mycket engelska eftersom spelet är enbart på engelska. Jag har spelat i 2 år och är member och jag kommer aldrig att tröttna. Allting är perfekt. Det här är ett spel som måste prövas.

Betyg till spelet
Eftersom grafiken är enastående för att vara ett så stort och kul spel ger jag den 9. Spelkänslan är fantastisk och du lever verkligen upp till spelet, jag ger det 10. Ljudet är fantastiskt men det kräver bra högtalare och låtarna är bjättebra, jag ger det 7. Eftersom spelet är online ger jag den 10 poäng i hållbarhet.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10