Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av Deadeye90

Inskickad av Deadeye90 den 19/05 -05 22:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Runescape är ett typ av online spel med över flera miljoner som spelar. Ja inte samtidigt då men cirka 50000 personer som spelar samtidigt kanske fler. Men i spelet har dom en bra start för nybörjare. För du får starta på en ö som kallas torturial island. Som du får lära dig alla grunder som till exempel gruv arbte, fiske, mat lagning och mycket mer. I själva världen av runescape så finns det många platser att gå till och många terränger att vandra i. Som magiska skogar, stora öknar, höga berg. Ja men om du vill kunna spela med mycket mer plats så får du bli betalande medlem på runescape.

Vad jag tycker om spelet
Ja det är rätt tråkigt i början då man måste käna lite pengar för att få bra utrustning. Mitt tips är att börja hacka matrial och gör lite svärd sköldar och andra grejer. Sedan sälj dom för ett bra pris för ju mer du gör destå bättre blir du på den enheten. Själv tycker jag dom borde fixa fler servrar för det är väldigt svårt att få det man vill ha när det är så många på en server samtidigt.

Betyg till spelet
Grafiken är ju inte precis World of warcraft aktig men för att vara online spel så är det ju fantastiskt. Fast spelkänslan är lite anorlunda för om man inte går upp så fort i lvl. Så är det stor risk att man lägger av att spela. Ljudet det är rätt bra för det finns över 100 låtar som man kan spela. Som du aldrig hört förut ja såvida du aldrig spelat förstås och man hör effekterna som när du slår ett monster.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6