Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    4 januari 2001
  • Utvecklare
    Jagex Ltd.
  • Antal ägare
    1849
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av GanonPhantom

Inskickad av GanonPhantom den 15/05 -05 21:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska vara en spelare i det unika online spelet RuneScape, designa din egen spelare och möt monster och andra fräcka saker. Om du blir medlem, för ca 42 kr i månaden med kort, eller ca 50 kr i månaden med kontant betalning, SMS eller telefon räkningen. Om du blir medlem kommer du kunna använda de extremt starka och grymma Dragon Vapnen. Kommer du kunna besegra den grymma Kalphite queen och få de bästa Dragon armor? Eller kommer du kunna få upp din Slayer stat och döda en abyssal demon och få den grymma Abyssal Whip det kraftfullaste och mest värdefulla vapnet på spelet. Min spelare heter Kill_Hill93. Ha mycket nöje av spelet.

Vad jag tycker om spelet
Ett väldigt bra spel med många grymma saker och monster att ha ihjäl. Riktigt roligt och bra spel. Det går lite segt men du kommer igång är det riktigt kul. Om du vill få reda på HUR kul, så råder jag dig att börja spela NU! Du ska börja med att träna mycket på Tutorial Island så du fattar senare i spelet.

Betyg till spelet
Grafik=Grafiken är riktigt bra kunde gått snabbare men ändå en tia. Spelkänsla=Fullt fläng med äventyr och spänning nästan hela tiden, en tia! Ljud=Grymma ljud och bra låtar gör äventyret roligare och mer spännande, alltså en tia! Hållbarhet=Det håller hur länge som helst, du kan göra nya uppdrag när du blir medlem, det rekomenderar jag att du blir! Så det var ett roligt spel ända från början, det får jag tacka min polare epona för. En tia för hållbarheten på det roligaste online spelet jag spelat!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10