Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRuneScape

PC
RuneScape
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  4 januari 2001
 • Utvecklare
  Jagex Ltd.
 • Antal ägare
  1849
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.3

Speltest av bella

Inskickad av bella den 14/05 -05 04:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Man skapar en gubbe som man får bestäma hur han ska se ut. Sen går man igenom ett tränings pass som visar hur man spelar. När man är klar med tränings passet kommer man till världen man ska spela i. Man ska träna upp gubben i levlar som attack, matlagning, hantverk, smidning osv. Spelet går ut på att träna upp sin gubbe till så hög level som möjligt och klara alla uppdrag som finns.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var ganska bra dom första 2 månaderna men man började tröttna på spelet väldigt snabbt. Nu spelar ja inte längre för jag tycker att spelet är ett av dom sämsta som gjorts på länge. Det enda som fortfarande är bra med spelet är chatt funktionen så att man kan samtala med alla man spelar med/mot. Jag skule rekomendera att inte spela detta spelet.

Betyg till spelet
Jag tycker att spelet ska få en 2/10. Grafiken i spelet är så dålig att det inte är klokt. Man ser knappt vad man spelar för något. Spelkänslan är ochså dålig och väldigt gammalmodig. ljudet är dåligt och det finns bara några låtar som låter nästan lika dant allihopa. Hållbarheten är väldigt kort och man tröttnar på det fort.

Totalbetyg: 2.3 Ljud: 3 Grafik: 1 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 2