Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rummel & Rabalder: Dr. Franks mask

PC
Rummel & Rabalder: Dr. Franks mask
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    4vision
  • Antal ägare
    88
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 5.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/12 -05 00:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Rummel & Rabalder är tillbaka i ett nytt spel och dom har nu ett viktigt uppdrag. Deras uppdrag i det här spelet är att vakta ett kassaskåp som innehåller Dr Franks mask och givetvis så blir det stulet. Dr Franks mask stjäls av den onda kassaskåpssprängaren Lady och nu måste man ta tillbaka Dr Franks mask och det är det hela spelet går ut på. Efter Lady har härjat kommer mattpiskan farande i mot Rummel & Rabalder och då skriker Rummel & Rabalder matpiska för full hals och sedan så är det upp till dig om dom ska klara av att ta tillbaka Dr Franks mask från den onde Lady eller inte. På vägen till Dr Franks mask kommer du att stöta på en del hinder och dom blir svårare för varje bana. Du spelar spelet genom att använda piltangenterna. När du kommer nära ett hinder kommer det att blinka på en piltangent vid hindret och då ska du trycka på den tangenten vid rätt tidpunkt så att du undviker att krocka i hindret. Man har tre liv och man kan få nya om man är uppmärksam och fångar in nya matpiskor och samtidigt som man undviker hinder ska man samla på sig ostbågar.

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet är inriktad först och främst till dom lite mindre barnen och för dom kan det vara en riktigt sann utmaning att klara sig igenom alla banorna. Jag tycker att spelet är helt okej att spela någon gång för skojs skull och man kan ju alltid försöka samla på sig så mycket ostbågar som möjligt. Det är inget jätteroligt spel om man är över 10 år och har en någorlunda känsla i fingrarna så köp inte det här spelet utan låna det från din lillebror om han har det och kör det någon enstaka gång för att det är inget spel som håller länge för en kille i min ålder. Men är du lite mindre kommer detta att vara en stor upplevelse att åka på ett stort och klurigt äventyr med dom kända figurerna Rummel och Rabalder från Tv.

Betyg till spelet
*Grafik: Jag tycker att grafiken är lite suddig om man kollar på trädtopparna och man kan inte se allting runt omkring en klart och tydligt. Men när man närmar sig ett föremål så blir det en aning bättre men det är ändå ingen lysande grafik i spelet. En 5:a.

Spelkänslan: Ja vad ska man säga om spelkänslan den är ju givetvis inte tillräckligt bra för att man ska sitta en längre stund och spela. Det är ingen bra spelkänsla i spelet för att storyn är inte så verklighetstroende och man får inte den känslan så att man sitter som fastklistrad vi datorn. En 3:a.

Ljud: Man hör rösterna i spelet klart och tydligt och den lilla spänningsmusiken som man hör i spelet är jättebra men det fattas en del för att det ska vara världsklass, en 8:a.

Hållbarhet: Det räckte i 1 timme för mig hur länge räckte spelet för er? En 1:a.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 8 Grafik: 5 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 3