Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rosa Pantern i Hokus Pokus Panter

PC
Rosa Pantern i Hokus Pokus Panter
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    1998
  • Utvecklare
    Stockholm Ahead Multimedia
  • Antal ägare
    36
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.9 7.7

Speltest av bordert

Inskickad av bordert den 03/06 -06 13:57

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet är Rosa Pantern bok försäljare. En kväll går han till ett hus där de är en aning galna i tänder och tandhygien. Det bor en liten pojke där också. Han vill bli en riktig trollkarl och han har en massa konstiga saker på sitt rum. Samma kväll som Rosa Pantern går till huset har de som bor där bjudigt in deras vänner. En av gästerna är en liten flicka som går upp till pojkens rum. Så fort hon kommer in förvandlar pojken henne till en wombat.( ett slags monster.) Men det var igentligen den onda trollkarlen Dysterkvist som fick pojken att förvandla flickan. Rosa Pantern måste nu hjälpa flickan genom att hitta ingridienserna som gör henne normal igen.

Vad jag tycker om spelet
Spelet var rätt så kul. Det är nog roligare om man är lite mindre. I spelet ska man t.ex få en sak av en kille som man ska ge till en annan kille och då kommer man få en sak av han. Det är så man ska göra i hela spelet typ. Man får resa runt i olika länder och till kända platser. T.ex. Döda havet, Sibirien,Afrika och andra platser.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är bra. Figurerna är tecknade och även bakrunderna är snyggt gjorda. Det får bli en åtta. Spelkänsla: Spelet är som sagt nog roligare om man är mindre. Men när jag var yngre satt jag och spelade det jätte ofta. Så det får bli en åtta där med. Ljud: Ljudet är bra. Bra musik. Jag har inget mer att säga där. En åtta. Hållbarhet: Första gången man kör räcker spelet länge men sen så vet man precis hur man ska göra så det får bli en sjua. M.V.H. bordert!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8