Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rosa Pantern i Hokus Pokus Panter

PC
Rosa Pantern i Hokus Pokus Panter
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    1998
  • Utvecklare
    Stockholm Ahead Multimedia
  • Antal ägare
    36
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.9 7.7

Fler fusk

Tips: Blandade tips

Inskickat av bordert den 06/07 -06 00:31

I Afrika finns ju den där killen som äger en luftballong. Och när du har hjälpt han så kommer du att få en vinflaska typ.
Åk tillbaka till huset och ge flaskan till Lage. Då får du en saftig stek som du ska ge till afrikanaren i byn. Där fick ni lite hjälp på traven, lycka till.

---

I början av spelet när du ska du ska få upp låset till pojkens rum så måste du först och främst gå ner till vardagsrummet och prata med killen som står framför brasan. När han pratat klart så kommer han att tappa en hårnål (vilket är lite ovanligt att en kille har men men.) Ta upp den och gå sedan till övervåningen där pojkens rum är. Dyrka upp låset med hårnålen och du är inne!!!

Senare i spelet när du ska skaffa ett svart bälte så ska du också gå ner till vardagsrummet. På bordet där det står glas och flaskor så ligger det en badrock med ett svart bälte. Ta det och gå upp till pojkens rum och släng det i grytan! (Bältet alltså, inte rummet!). Resten kan ni göra själva.

---

Hur du blir av med komodovaranen:
Inte långt ifrån ön finns ett skepp med några fiskare. Dyk ner under vattnet och ta några långhalsar från undersidan av skeppet. Ge dom sen till fiskarna som kommer bli så upptagna av att äta att de inte märker om du tar deras säck/påse. Dyk ner igen och fånga vattenormen med säcken. Efter det så ska du gå till ön med vildsvinet och komodovaranen. Släng ormen mot komodovaranen och hon kommer skrika och springa därifrån. Som tack för att du hjälpte vildsvinet så kommer han att ge dig en sak.

---

Hur du får upp mammutten från isen: Gå först och främst och prata med tanten i byn. När du har pratat med henne så kommer du höra en liten jordbävning. Ta en avklippt tånagel från tanten och gå till mammutten. Som du ser så har skalvet gjort så att mammutten  kommit upp från isen en liten bit. Bakom mammutten finns det en isvägg. Skalvet skapade ett litet i väggen men du kan inte ta dig upp dit. Kasta tånageln mot väggen så kommer den att skära av tre istappar som bildar en trappa upp till hålet. Kryp in i hålet och så har du plötsligt hammnat i råttornas rike. Prata med råttkungen och ge honom videobanden. Som tack kommer han att göra en till jordbävning. Nu är mammutten nästan fri från isen. Ta ägget som du fick från strutsen och tryck ner det i snabeln. Otroligt nog så blir det en liten smäll och isen går sönder. Och mammuten är fri.

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Emme_94 den 05/11 -06 16:03
Kan någon hjälpa mig jag kan inte ta upp mammutten.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.