Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rome: Total War

PC
Rome: Total War
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    22 september 2004
  • Utvecklare
    Creative Assembly, Activision
  • Antal ägare
    295
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Speltest av orkenon

Inskickad av orkenon den 24/09 -05 13:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska försöka ta över stora delar av världen inte Asien eller Australien eller Nord eller Syd Amerika men lite av Afrika och Europa. Man skapar arméer och bygger upp stora städer och tar över länder.
Man kan spela som Romare, Galler, Britter, Germaner, Araber, Turkar, Cartagoneser, Egyptser och många fler.
När du tar över en stad finns tre altenativ okupera den, förslava invånarna, eller slakta dem.
Om du okuperar staden så får du lite pengar. Men om du förslavar människorna eller dödar dem får du mer pengar men då löper det störe risk till uppror.
Om du höjer skatterna så får du mer pengar men då löper du också risk till uppror.
Om folket gör uppror och de lyckas så hamnar staden i fiende händer alltså rebeller!

I detta spel så kan du utkämpa kända slag som stormningen av Londinum. Eller belägringen av Sparta mm. Du kan zooma in i ett slag så du kan se detaljer som ögon näsa mun och öron. Du kan ha många sorters stridsmaskiner som katapult, ballista belägringstorn och stegar.
Du börjar spela 270 år före kristus och så är det bara att spela på. Hoppas du har det kul när du spelar det för det är det verkligen!

Vad jag tycker om spelet
Det är roligt! och väldigt realistiskt till skilnad från dom flästa strategi spel så ligger liken kvar på marken efter slaget! Spelet är väldigt häftigt med stora armeer och strids elefanter och strids vangnar väldigt bra spelkänska men dom kan nog rätta till små fel som ljudet elelr hållbarheten.Annars är deta spel bland det bästa som gjorts!

Betyg till spelet
Det är nog det bästa spel som har gjorts. Grafiken är superb man kan se små detaljer som man inte kan se i vanliga spel och spelkänslan är otrolig, man tror nästan att man är där och krigar.
Ljudet är dock inte lika bra svärdskling och sånt hörs lite dåligt men man hör människor som skriker i slagen det är coolt!
Hållbarheten är INTE bra det är nog det sämsta det hackar ganska lätt och man kan inte skjuta eldpilar utan att det hackar. Men annars är det ett världsbra spel! Grattis till Total War och Activison som gjort detta spel!

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5