Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRollerCoaster Tycoon 3: Soaked!

PC
RollerCoaster Tycoon 3: Soaked!
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  24 juni 2005
 • Utvecklare
  Frontier Developments
 • Antal ägare
  141
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 6.9

Speltest av 96vika

Inskickad av 96vika den 12/01 -11 18:39

Handling / story / vad man gör i spelet
RollerCoaster Tycoon 3 går ut på att du ska bygga upp nöjesfält med hjälp av attraktioner, affärer och framför allt berg- och dalbanor.

Du börjar med ett stort tomt gräsområde där du kan bygga nästan vad som helst, endast fantasin sätter gränser. Så det är bara att sätta igång och bygga det du tycker är snyggt.

När du byggt klart din nöjespark så är det dags att öppna och låta besökare komma till din park och få testa dina berg&dalbanor och attraktionerna. Bygger du våldsamma attraktioner så lockar du äldre besökare till parken, mindre våldsamma lockar yngre besökare till parken.

Expansionen Soaked! Är den nyaste och kanske sista expansionen till spelet och lägger till en rad nya funktioner till spelet som bland annat att du kan bygga pooler, nya attraktioner och modeller. Poolerna locka fler besökare till parken och är perfekt då besökarna vill svalka av sig i det varma och soliga klimatet.

Du kan även bygga vattenrutschbanor som går till dina pooler. Det lockar fler besökare till poolen och gör den mer spännande.

Så med hjälp av Soaked! expansionen så kan du göra ett riktigt bra sommarland som dina besökare aldrig glömmer!

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte att detta var ett kanon spel för mig då jag älskar spel där man ska bygga upp parker och städer. Köpte spelet för drygt 2 år sedan och har spelat det från och till sedan dess.

Dock så innehåller spelet alldeles för mycket buggar och dessvärre så laggar spelet när parkerna börjar bli riktigt stora. Detta är något som jag tycker Frontier borde fixa. Men man kan inte ha för stora förhoppningar för äldre spel. : /

Betyg till spelet
Grafik: 7/10
Snygg 3D animerad grafik men med för få små detaljer.

Spelkänsla: 9/10
Kändes bra då man levde sig in i hur det skulle kunna va att driva ett nöjesfält.

Ljud: 8/10
Många och relativt verkliga ljud till både besökare och attraktioner men ändå ibland ganska så jobbigt att lyssna på.

Hållbarhet: 7/10
När man väll har kommit igång med sin park så vill man bara fortsätta och fortsätta tills parken blir större. Dock så tröttnar man snabbt när parken blir laggig och allt laddas långsamt.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9