Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRollerCoaster Tycoon 3: Soaked!

PC
RollerCoaster Tycoon 3: Soaked!
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  24 juni 2005
 • Utvecklare
  Frontier Developments
 • Antal ägare
  141
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 6.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 11/12 -09 06:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel är ett spel utvecklat av Atari och Frontier, och det är väldigt simpelt: bygg en nöjespark. Det kan vara en vattenpark eller ett tivoli. Spelet är som bäst med alla expansioner. Spelet är ganska så svårt i början med alla kontroller och funktioner man måste hålla reda på.

Man måste ju hålla parken ren, attraktionerna måste fungera, och du måste hålla dina gäster glada så att de inte går iväg för fort.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar det, roligt och underhållande. Man kan bygga många omöjliga berg-och-dalbanor som nog aldrig kommer att existera. Jag har dock bara spela det sedan sju månader tillbaka men spelet är väldigt roligt och jag spelar väl det en hel del när jag har tråkigt.

Många attraktioner att välja mellan och man kan bygga väldigt fina parker om man lägger ner tid på dem. Spelet har många detaljer och man måste ha en väldigt bra dator. Jag har det på laptop så jag kan inte bygga så stora parker m.m. Då kommer det gå ganska trögt och sedan kan det frysa sig.

Betyg till spelet
Grafik: Snygga B&D banor och andra attraktioner. Besökarna ser lite konstiga ut. De är nästan fyrkantiga. Men de ser lite roliga ut. 8/10.

Spelkänsla: Det finns ingen riktig "Spelkänsla" i spelet. Man lever sig inte in i det. En 6/10.

Ljud: Väldigt bra, man hör t. ex. vattnet från vattenfallen och man hör fåglar, vinden m.m. Besökarna har ganska fånig röst, lite småkul. 8/10

Hållbarhet: Man kan spela det ett bra tag. Tråkigt i början för att det är jobbiga kontroller och efter en månad spelar man det nästan hela tiden. En 9/10.

Totalbetyg: 6 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6