Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRollerCoaster Tycoon 3

PC
RollerCoaster Tycoon 3
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  5 november 2004
 • Utvecklare
  Frontier Developments
 • Antal ägare
  472
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av hugocool

Inskickad av hugocool den 11/10 -09 01:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Rollercoaster Tycoon är ett mycket berömt spel som går ut på en sak:
Att bygga en nöjespark. Du bygger allt från sockervaddskiosker till supersnabba berg-och-dalbanor. Spelet har ett bra karriärläge, ett mycket bra sandlådeläge (som saknades i 1:an och 2:an), ett berg-och-dalbane-läge. Du kan till och med göra en egen familj som kommer till parken.

Vad jag tycker om spelet
Det allra bästa du kan göra i spelet är att du faktiskt kan åka attraktionerna. Den förmågan har annars bara dykt upp i spelet Theme Park World, vilket förvånar mig eftersom det är en mycket rolig och användbar detalj. Dessvärre saknas en funktion: Du kan inte gå runt i parken i förstapersonsperspektiv. Vilket verkligen behövs. Annars är spelet ett mycket bra val för de flesta.

För dem som har spelat föregångarna rekommenderar jag starkt detta spel. De som inte har spelat tidigare spel kommer inte att bli missnöjda heller för den delen.

Betyg till spelet
Jag ger spelet 8 i grafikbetyg för att spelet är smått gammalt, men har ändå väldigt bra grafik. 7 på spelkänslan för att du kan som sagt åka det du vill, men ändå inte gå runt i parken själv. 9 på ljud eftersom det är mycket bra musik och att det är riktigt bra 3D-ljud och 9 på hållbarhet för att du kan göra väldigt mycket på spelet och om du ändå tröttnar är det bara att skaffa expanisonspaketerna Soaked och Wild.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7