Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRollerCoaster Tycoon 3

PC
RollerCoaster Tycoon 3
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  5 november 2004
 • Utvecklare
  Frontier Developments
 • Antal ägare
  472
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av dracula_s

Inskickad av dracula_s den 07/06 -05 13:06

Handling / story / vad man gör i spelet
RollerCoaster Tycoon3 går ut på att bygga så stort och fint tivoli/nöjespark som möjligt, och gästerna ska ha kul. Nu finns CoasterCam där du kan testa dina extrema karuseller och b&d banor. Du kan också spela sandlådeläge där du har obegränsat med pengar. För första i RollerCoaster Tycoon serien finns det både barn och vuxna som är i din nöjespark.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är i världsklass. det är väldigt roligt att bygga ett eget nöjesfält. Men efter ett tag får man ont i huvudet av att åka karuseller och det gör att den får lite mindre poäng. men det är ett spel värt pengarna. Så stick genast och köp det om du inte redan har det. Det är inte så dyrt priset är ca 450 kr.

Betyg till spelet
Grafik: För första gången i RollerCoaster Tycoon serien så är det en underbar 3d grafik. det finns vira en negativ sak med den det är att dom inte har några fingrar. Men det märker man knappt. Spelkänsla: När man åker berg och dalbanor så får man en känsla att man åker en riktig b&d bana. det är väldigt roligt att bygga en egen nöjespark. Ljud: Ljudet är väldigt bra. Det låter som riktiga karuseller och b&d banor. och en annan sak som är bra med b&b banorna är att man hör dom andra skrika. Det gör att det nästan låter värkligt. Hållbarhet: När man köpt det här spelet så märker man att det är beroende framkallande, man kan knappt sluta spela. Du kommer säkert spela det här spelet tills det kommer ett nytt RollerCoaster Tycoon spel. Ha så roligt. mvh/ dracula_s

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10