Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRobot Arena

PC
Robot Arena
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  01/04 2001
 • Utvecklare
  Gabriel Interactive
 • Antal ägare
  23
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 5.9

Speltest av H3nrik

Inskickad av H3nrik den 14/07 -08 20:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Robot arenas rätta namn är egentligen Robot Rage, för Europa och Robot Kampen , för Sverige.

Spelet går ut på att slåss mot motståndare. Man får lite pengar och poäng för varje duell man vinner. För pengarna kan man förbättra sin robot genom att köpa nya saker (starkare motorer, bättre vapen, bättre batteri, större chassin, bättre hjul och torn).

När man kör en duell kommer man själv och sin motståndare ut på en arena. Där finns det ställen att putta ner sin motståndare och ställen där eld sprutar upp vilket skadar den robot som far dit rätt mycket fast inga hus robotar som på Robot Wars som går på TV.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är ett rätt kul spel som man kan utmana sina kompisar på. Ibland är det svårt att få någon att möta och det är drygt. Annars är detta spel skitroligt!

Man kan måla sin robots chassin och ställa in på hur mycket pansar man ska ha , det är bra. Ju större chassi ju mer pansar kan man ta, fast med mycket pansar blir man seg därför är det värt att lägga ner lite stålar på en stark motor.

Betyg till spelet
* Grafiken är inte så dålig, det är ju bara ett onlinespel som man inte behöver ladda ner fast väldigt ofta kan man fara igenom hörn på saker. Jagar man en motståndare som är dålig på att styra kan man se att han kommer att krocka i hörnet, då räknar man med att han kommer att studsa en bit ifrån hörnet. Då far man dit för att göra slut på honom men sen far han igenom väggen och får ett bra försprång.

* Spelkänslan är inte heller så dålig. Som jag sa vid grafiken är ju detta spel inget man laddar ner. Spelkänslan brukar variera faktiskt. Möter man en spelare med lika bra robot och som styr ungefär lika bra kan hjärtat pumpa på som om man sprungit 2km.

En bugg som är svindåligt med detta spel är att ibland fastnar man i motståndaren och sen flyger båda iväg åt varsitt håll med en enorm kraft. Då ska man ju självklart nästan alltid fara ner i en avgrund och far man bara in i en vägg blir ens robot rätt mycket skadad.

* Ljudet är nog det bästa med spelet. När man skjuter och använder vapen är ljudet strålande fast vid krockar är det mindre bra.

* Hållbarheten på robot arena är okej, man tröttnar de gånger man inte hittar någon att möta eller om man förlorar ett flertal gånger pga buggar.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 7 Grafik: 4 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5