Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRobot Arena

PC
Robot Arena
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  01/04 2001
 • Utvecklare
  Gabriel Interactive
 • Antal ägare
  23
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 5.9

Speltest av Henrik1

Inskickad av Henrik1 den 02/04 -07 11:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Robot arena hittar du på actionspel på www.blip.se.
På robot arena får du börja med en liten chassis,
sämsta bateriet, sämsta motorn , sämsta hjulen och 50 kronor (credits som det heter på robot arena.) Av de 50 kronor man börjar med ska du köpa ett/flera vapen av. T.ex. ett vapen med tre taggar där fram eller en hammare som du slår motståndaren med. Du kan också måla din robot. När din robot är klar går du till lobbyn och utmanar någon annan robot. Om du vinner får du 10 kronor och lite poäng. När du har mer pengar kan du köpa bättre vapen, bättre motor, bättre bateri eller större chassis. Att köpa större chassis är onödigt i början för då behöver men inte så mycket plats i robboten.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att robot arena är ett ganska roligt spel. Det är roligast om man har en kompis att spela med hela tiden för annars kan man ibland få vänta fem minuter innnan du hittar
någon som vill möta dig. Det är inte så kul. Det är roligt att bygga på din robot. Det finns 6 olika motorer, 3 olika batteri,
3 olika chassin, 3 olika torn, 5 olika hjul och en massa olika vapen att köpa.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken får en får en 6:a. Den är bra men ibland kan man typ köra igenom kanten av en vägg.

Spelkänsla:
Spelkänslan får en 5:a. Det sämsta med spelkänslan är att ibland fastnar man i motståndarens robot sen flyger båda iväg och ibland blir det sånna konstiga saker.

Ljud:
Ljudet får en 8:a. Ljudet är det bästa på robot arena. Det låter bra när man slår, skuter och kråckar med sin motståndare.

Hållbarhet:
Hållbarheten får en 7:a den är också ganska bra. Man kan spela robot arena ganska länga och man vill ofta göra en ny robot (man kan ha 5 robotar.)

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 5